Astra H Club
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Astra H Club
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no prazdny ale no kdyz vzpomenu na tento web taky jsme zacinali na zelene louce
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Co tě vede nebo vedlo k založení toho webu?
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupe H a tak hledam info stejne jako v pripade Geckamilode píše:Co tě vede nebo vedlo k založení toho webu?
A tak.....pánovi už nevoní Géčko hehe...
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Má Astra G
Má Astra G
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale G voni stale ale proste dalsi auto bude zrejme H tak sonduji vyhody motory a tak
-
Mislosh prosim tě nejdříve než si budeš kupovat novou astru s dYeslem tak si zjisti jestli to náhodou nebude diesel ostudo jednamilosh píše:Ale G voni stale ale proste dalsi auto bude zrejme H tak sonduji vyhody motory a tak
Pokud jsi to nepochopil tak se podívej na to vlákno co jsi založil na novým webu!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
O dyezlu tam nikdo nepise pokud vim ale napsat dizl z mekkym to je divny.Martinekxxl píše:Mislosh prosim tě nejdříve než si budeš kupovat novou astru s dYeslem tak si zjisti jestli to náhodou nebude diesel ostudo jednamilosh píše:Ale G voni stale ale proste dalsi auto bude zrejme H tak sonduji vyhody motory a tak
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase nekdo slovickari vid, no ja to neresim, neni to web o ceskem jazyceZigi píše:NEmám, kde bych ho vzal...svantner3 píše:Ty máš Háčko???
PS: dýzl=diesel
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Slo by to, nejen dyzajn ale vsechny funkce, ale neni to hotovy za 5minut, ted nestiham (jako porad ) ale mrknu na to taky, jen bych mozna barvu dal stejnou jako je tato kombinace aby to ladilo www.astra-g.czsynologic píše:Líbí se mi design toho novýho webu, nešlo by to udělat podobně i tady
Jen se ptám.
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že na mně moc nezáleží , ale mně se ten háčkovej web hodně líbí.milosh píše:Slo by to, nejen dyzajn ale vsechny funkce, ale neni to hotovy za 5minut, ted nestiham (jako porad ) ale mrknu na to taky, jen bych mozna barvu dal stejnou jako je tato kombinace aby to ladilo www.astra-g.czsynologic píše:Líbí se mi design toho novýho webu, nešlo by to udělat podobně i tady
Jen se ptám.
Ta modrá, co tam je, je dost dost dost dobrá.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je vychozi vzhled co maj vsechny fora na tomto systemu postavena, radsi bych to zmenil, ale zase pokud beru v potaz pozdejsi updaty bude to jednodussi