Čau tak mě tak napadlo.... blbost jo.... Hraje tady někdo hry? třeba onlinovky? Já se ted v poslední době věnuji hře Lineage 2 a hraje to spousta lidí tak mě tak napadlo jestli tam netlape i nějakej Astrák či Astračka že by jsme zašli společně zaexpit
Tady nikdo nic nepomlouva jen říkáme svuj názor a o to tady jde ne tak se nerozčiluj hned a Zigi taky řekl jen svuj názor na hru nic proti ní nemá jak psal někoho prostě baví někoho ne....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Martin22 píše:hehe tak kdy zaexpime ale ja uz jsem vetsi lvl
Ja uz prosel asi 4 servery (bud byl Vipe a nebo server zrusili ze strachu ) vsude sem nechal furu Aden tak sem stim seknul, je to tak 14 dni ze to zas zkusim tak to ted mastim!!!
Je to fakt navykové!!
P.s. CoD jsem mastil když sem nemel co delat, ale moc me to nevzalo to sem radsi hral Vietkong na Pterodonu http://www.lamaz.kvalitne.cz/index.php