Chalan v passate nezvladol riadenie auta v 100-135km/h a po 53m brzdnej drahe to celne do mna napalil.
Tak vyskusal som si ake to je dostat ranu airbagom a naco su v aute vlastne tie pyro napinaky pasov. Ako tak uz fungujem.
Zacina ma ale trapit co s autom? Bol mi ho uz obhliadnut agent z wustenrotu, nepovedal zatial ziadnu cenu, len skonstatoval, ze totalka. Spisal co je poskodene, zevraj len to co vidiet. Chcel mi to uz dat rychlo podpisat a ked som ho upozornil napr. na odtrhnuty silentblok motora, cerpadlo tak, ze to prehliadol. Mal by s tym zrakom nieco robit lebo natrafi na nejaku slabsiu povahu a tazko sa bude vykrucat takou do neba volajucou p*covinou. Mal som nove tlmice, neviete ako sa na toto vstahuje amortizacia? Myslim, ze jeden bude urcite ohnuty a typek mi povedal, ze ked mu ho tam vymontujem a ukazem tak to napise.
Ak by sa tu nasla nejaka dobra dusa, ktora mi vie poradit ohladom toho ako z toho vyjst co najlepsie ozvite sa mi plz, thx
Kód: Vybrat vše
ale člověku nesmí vadit, že v něm jezdí každý vůl a na cestě potkáváš samý passat plný prasat