Časté praskání žárovek H7
Časté praskání žárovek H7
Zhruba 2x do roka mi prasknou přední žárovky H7. V Opelu prý prodávají za zhruba 300,- Kč drát, kterej by měl osekat napěťový špičky a tím životnost žárovek prodloužit. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky.
- Reklama
Kamaradovi tenkrat take praskaly zarovky a mnel to tim zemu prebijel Altik
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Taky mám problém s žárovkama
Ahoj,
jsem tu nový, astřičku jsme pořídili v dubnu.
To že jsem měnil prasklou žárovku H7 asi týden po koupi jsem odhadoval na smutek astry po původních majitelích... pak za dva měsíce praskla ta druhá,.... jsem se nasral a koupil rovnou dražší Silverstar (psali že o 30% vyšší svítivost - což je asi pravda - svítilo to fakt líp). No a dneska (po 3 měsících a cca 6000km) jsem zjistil, že praskla, mrška. Vzdal jsem to a koupil zas obyčejnou H7.... tak nevim,... je tohle časté praskání žárovek, nebo je to ještě v normě,... u citroën AX mám stejné žárovky už 3 roky (cca 50t. km).
Díky moc za názory.....
Případně prosím ještě připojte nějaký link na jiné diskuze, kde se došlo k vyřešnení problému,.... jestli teda je k dispozici.... dík
jsem tu nový, astřičku jsme pořídili v dubnu.
To že jsem měnil prasklou žárovku H7 asi týden po koupi jsem odhadoval na smutek astry po původních majitelích... pak za dva měsíce praskla ta druhá,.... jsem se nasral a koupil rovnou dražší Silverstar (psali že o 30% vyšší svítivost - což je asi pravda - svítilo to fakt líp). No a dneska (po 3 měsících a cca 6000km) jsem zjistil, že praskla, mrška. Vzdal jsem to a koupil zas obyčejnou H7.... tak nevim,... je tohle časté praskání žárovek, nebo je to ještě v normě,... u citroën AX mám stejné žárovky už 3 roky (cca 50t. km).
Díky moc za názory.....
Případně prosím ještě připojte nějaký link na jiné diskuze, kde se došlo k vyřešnení problému,.... jestli teda je k dispozici.... dík
Astra 1.6 16V 74kW EcoTec, 2001, caravan
(dříve Citroën AX 1.1i 44kW, 3dv. a Omega A 2.0 i, 1988, caravan - s láskou vzpomínám )
(dříve Citroën AX 1.1i 44kW, 3dv. a Omega A 2.0 i, 1988, caravan - s láskou vzpomínám )
Re: Časté praskání žárovek H7
funguje....pjotr píše:Zhruba 2x do roka mi prasknou přední žárovky H7. V Opelu prý prodávají za zhruba 300,- Kč drát, kterej by měl osekat napěťový špičky a tím životnost žárovek prodloužit. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw