svícení při vypnutí klíčku
svícení při vypnutí klíčku
Nevíte někdo jak předělat, aby při vypnutí klíčku zůstali svítit jen parkovačky a né i potkávačky? Felda to tak měla a bylo to fajn. Tady to mě na oplu pěkně štve. Nebo to mám tak blbě jen já?
- Reklama
Re: svícení při vypnutí klíčku
Tak tohle mě taky štve. Automatické rozsvícení to částečně vyřeší ale úplně ne. Nevíte někdo zda se to dá nějak udělat aby při poloze světel na potkávačky se to po vypnutí klíčku přeplo na parkovačky?
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
Ano - denní svícení toto řeší, pokud je vypínač v poloze 0.Zralok píše:Tak tohle mě taky štve. Automatické rozsvícení to částečně vyřeší ale úplně ne.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
A k čemu to vlastně je, nebo spíš, kde to použijete, že po vypnutí motoru zůstanou svítit jen parkovačky?
Mě ted napadá jen vlakový přejezd, když čekám, vypnu motor, tak nechávám jen parkovačky, jinak ted fakt nevim.
Mě ted napadá jen vlakový přejezd, když čekám, vypnu motor, tak nechávám jen parkovačky, jinak ted fakt nevim.
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
To mi taky nedochází k čemu je to dobrý?
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
No když zůstaneš stát na ulici třeba z důvodu nakládky/vykládky, tak svítíš parkovačkama aby jsi byl vidět. Na transitu věc k nezaplacení, denně používám...
END
Přesně tak. Při vykládce a nakládce. Felda to tak měla a bylo to super.Trdlo píše:No když zůstaneš stát na ulici třeba z důvodu nakládky/vykládky, tak svítíš parkovačkama aby jsi byl vidět. Na transitu věc k nezaplacení, denně používám...
Aha, tak to jo, já nakládám nebo vykládám jen sebe, takže mi to nedocvaklo. Možná kdybych měl kombíka.Trdlo píše:No když zůstaneš stát na ulici třeba z důvodu nakládky/vykládky, tak svítíš parkovačkama aby jsi byl vidět. Na transitu věc k nezaplacení, denně používám...
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
Noo..a to je takový šílený problém otočit tím knoflíkem? Já chápu, že u tranzita, který nakládá a vykládá imrvére to k něčemu je, ale já bych toto použil na astře tak max. jednou ročně..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Dá sa to zrealizovať, napríklad pridať relátko na vývod stretávačiek zo spínača svetiel.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
a funguje to pak i obráceně, že se vypne motor, zustanou svitit jen parkovačky a když se zase nastartuje, tak se zase světla zapnou. Nemyslim ted automatické rozsvěcovaní světel, ale to co třeba má ta felda nebo tranzit?
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
Holt když si na to zvykneš tak je to dobrá věc. Když zastavíš a sedíš v autě třeba u přejezdu nebo na někoho čekáš tak při obrysovkách se ti nevybíjí tolik baterka a šetříš žárovky. Nebo při té vykládce nakládce. Na co jsou v autech cyklovače stěračů? Taky si přece můžeš cyklovat rukou. Na co je automatické rozsvěcení světel? Taky můžeš otočit sám. Někdo tvrdí že klima je nanic a jiný bez ní ani ránu. Takže já bych prostě to přepnutí na obrysovky chtěl.Salám píše:Noo..a to je takový šílený problém otočit tím knoflíkem? Já chápu, že u tranzita, který nakládá a vykládá imrvére to k něčemu je, ale já bych toto použil na astře tak max. jednou ročně..
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
Jo funguje.Hanzzz píše:a funguje to pak i obráceně, že se vypne motor, zustanou svitit jen parkovačky a když se zase nastartuje, tak se zase světla zapnou. Nemyslim ted automatické rozsvěcovaní světel, ale to co třeba má ta felda nebo tranzit?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ale večer kdy se kvůli dálkovým a osvětlení RZ musím stejně světla zapnout to nefunguje.APiK píše:Ano - denní svícení toto řeší, pokud je vypínač v poloze 0.Zralok píše:Tak tohle mě taky štve. Automatické rozsvícení to částečně vyřeší ale úplně ne.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu