Světlo zpatečky
Světlo zpatečky
Zdravim,jsem novým členem Vašeho klubu a mam hned dotaz.
Nesviti mi světlo zpatečky.Kontrolovam jsem žárovku,oxidaci objimky a OK.
V orig. manualu se nepiše v jakem el. okruhu je jištěna pojistkou. Vypada to,že přívodní kabel je v pr...eli. Ovsem kudyvede??? Co s tim?
DIKY za radu
Nesviti mi světlo zpatečky.Kontrolovam jsem žárovku,oxidaci objimky a OK.
V orig. manualu se nepiše v jakem el. okruhu je jištěna pojistkou. Vypada to,že přívodní kabel je v pr...eli. Ovsem kudyvede??? Co s tim?
DIKY za radu
Astra G '00 X20DTL 100 edition
- Reklama
Dnes jsem taky zjistil, ze je problem u prevodovky na zpatecku. Ale u me je akorat problem v tom, ze tam mam sice videt tu cast, kam mam zapojit ten konektor, ale nekde je skovanej ten kabel... takze si budu chvilicku hrat na detektiva.YANEK píše: může to bejt vypadlej konektor od převodovky teda jestli tohle astra má normálně sem hned šel po tomhle
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
Nesvítí zpátečka
Ahoj, nesvítí mi zpátečka. No a problém je, že převodovka je přes půl motoru, takže nevím kde mám hledat čidlo. Kdyby byl někdo tak laskavý a napsal tady kde by tak asi mohlo být, tak bych mu byl vděčný. Dík.
Astra Caravan 99
Astra Caravan 99
čidlo je vpředu na převodovce asi 15 cm od bloku motoru. Je to jediné čidlo na převodovce, takže by neměl být problém ho najít.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
-
-
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světlo zpatečky
Mám podobný problém kamoš mi řekl že mi při couvání nesvítí zpátečka ještě jsem nebyl kontrolovat žárovku, ale raději se ptám kde mám zkusit najít to vypadlé čidlo popřípadě pojistka jaká to může být( ale to by mi asi nefungovalo více věcí než jen zpátečka). děkuji
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
je to 10A pojistka na pozici č. 7, společně se zpětným světlem je na ní osvětlení SPZ a pravé parkovací světlo, spíš bych to viděl na spínač zpátečky, ten je u Astry tuším na převodovce, lehni pod auto zpravé strany a na boku převodovky bys ho měl vidět, vedou k němu dráty (snad se nepletu, kdyžtak mě kluci opraví )
edit: tak ne, je zlevé strany převodovky, viz obrázek
edit: tak ne, je zlevé strany převodovky, viz obrázek
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
zatím jsem ještě neměl příležitost pod auto lehnout ale brzy to udělám ale ani mi nesvítí osvětlení SPZ tak jestli nebude problém někde jinde a mlhovky taky ne nevím zda je to náhoda a všechny žárovky popraskané:) nebo je to v nečem jiném pojistky jsem kontroloval a jelikož jsme přesně nevěděl která to je tak jsem to dělal postupně a zdálo se mi že jsou v pořádku všechny. takže nevím ... je to teď v zimě docela průser s tou zpátečkou aby do mě někdo nenaboural chjo...musím mít auto na heveru nebo se pod něj dokažu vsoukat a pujde to omrknout na parkovišti tu spojku ?:)
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
jo a prosím pokud budu muset měnit to čidlo musí se nějak vypustit i třeba olej z převodovky nebo tak? jsme v tomhle velký amater takže se raději ptám abych to neodšrouboval a nevyteklo něco na mě:D:)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
k tomu osvětlení SPZ a mlhovek si přečti tohle https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15991 a dočti to až do konce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
díky přečetl:D to jsi mi udělal schválně:D potvoro:D ale stejně výsledek žádný:D