Dalkove ovládání, prosim o pomoc

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
pindy

Dalkove ovládání, prosim o pomoc

Příspěvek od pindy » 03 říj 2017, 16:17

Zdravím, chápu že už to tu určitě bylo mnohokrát,
Ale Astra G dálkové ovládání k odemykání ma špatný kontakt. Zatím řešeno vycpavani papírem baterku.
Rád bych si ty obvody ale spajel jelikož už toto řešení takrka nepomaha a ja musim odemykat klíčem.. ve tme desna otrava.
Jestli by jste prosím nemohly popsat nebo na fotkach co kde s čím dat dohromady, jelikož jsem na to koukal a viděl porad to same a to je nic... děkuji za případnou pomoc

Reklama

COBEIN

Re: Dalkove ovládání, prosim o pomoc

Příspěvek od COBEIN » 03 říj 2017, 16:28

Já teda nevím v jakém stavu máš klíč a jeho "střeva" ale já jsem měl u stříbrno-šdého Gildemeistru taky v jednom klíči tu část do které se vkládá baterka úplně utřženou od tišťáku. P. Muczka co opravuje řídící jednotky do OPELů a jiných aut mi to za 200.-Kč opravil tak, jako by tomu nikdy nic nebylo. On má tu mikropájku, takové kukátko aby na vše dobře viděl..... Z ORLOVÉ k němu do Kravař to nemáš delší cestu jak 30-35 Km. Přes Ov. Heřmanice,Hlučín......
ASTRA LA VISTA

Alzafir

Příspěvek od Alzafir » 03 říj 2017, 20:38

Za 200? To abych přitlačil na opravách :lol:
Pindy, do Ostravy to máš blíž, jestli chceš, udělám to.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 04 říj 2017, 06:31

Jojo tohle jsem řešil už taky snad 100x prostě "výrobní chyba" kdy asi konstruktéři nepočítali s tím, že jsou lidi gramlavý a po pádech klíčů ty spoje na PCB & držák baterie prostě nevydrží... Spájet to mikropájkou de poměrně dobře.

Já už ale musel dokonce na vraku sehnat nový celý vnitřek páč se mi už rozsypaly i ty mikrotlačítka. 200ks (chtěl 400kč) Kdyby něco bacha, byly tam dva tipy vnitřností které nejsou spolu kompatibilní! Pak je třeba nové dálkové naprogramovat přes opcom. 8)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Odpovědět