Světelný okruh

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Světelný okruh

Příspěvek od Milhi » 08 bře 2007, 19:29

Hodila by se mi od Vas mensi rada. Nejsem zadnej elekrikar....mam problem s pripojenim podsvicenych budiku na svetelny okruh aby se rozsvitily zaroven se zapnutym ovladacem svetel....nevim jestli mam hledat drat v pojistkove skrince(spatny pristup) nebo ve skrince ovladani svetel...k te mam lepsi pristup...jen z te hromady kabelu nevim ktery vybrat aby jim sel proud po rozsviceni....nemate ji nekdo v maliku? Cerny drat jde snadno ukostrit na vystuhu palubky na spolecny sroub. Diky za tipy :wink:

Reklama

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 08 bře 2007, 20:04

ma nekdo radu?

medva1

Re: Světelný okruh

Příspěvek od medva1 » 08 bře 2007, 20:21

Milhi píše:Hodila by se mi od Vas mensi rada. Nejsem zadnej elekrikar....mam problem s pripojenim podsvicenych budiku na svetelny okruh aby se rozsvitily zaroven se zapnutym ovladacem svetel....nevim jestli mam hledat drat v pojistkove skrince(spatny pristup) nebo ve skrince ovladani svetel...k te mam lepsi pristup...jen z te hromady kabelu nevim ktery vybrat aby jim sel proud po rozsviceni....nemate ji nekdo v maliku? Cerny drat jde snadno ukostrit na vystuhu palubky na spolecny sroub. Diky za tipy :wink:
sežeň si schema o rozložení relátek v té pojistkové skřínce pod volantem a tam od toho určitého relátka vytáhni drát na ty tvoje budíky... tedy jestli jsem pochopil že se jedná o další přídavné budíky (externí) :shock: :D :shock:
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 08 bře 2007, 20:27

No radsi bych drat od skrinky spinani svetel :roll: s tou pojistkovou to je na pytel

bizon

Okruh svetel

Příspěvek od bizon » 10 bře 2007, 04:48

Napis mi email na dbiza@seznam.cz poslu ti schema, popripade ti to popisu.

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 10 bře 2007, 19:00

diky za nabidku email odeslan

Odpovědět