nefunguje ventilator topenia
nefunguje ventilator topenia
Nazdar chlapi, mam taky problem. Dnes ked som nastartoval auto zaridim jednotku a zapnem ventilator klasicky na 2. Zrazu citim smrad spaleniny a ventilator nejde. Ani ked zapnem klimu proste vobec na ziaden rychlostny stupen. Viete mi poradit kde mam zacat hladat chybu ?? Dakujem za kazdy prispevok.
- Reklama
Re: nefunguje ventilator topenia
1. hladaj na fore...
2. odmontuj skrinku pred spolujazdcom, vymontuj ventilator, oprav, namontuj spat
3. alebo mas pokazeny predradny odpor ktory reguluje otacky - hladaj na fore... ale ked si pisal ze nejde na ziaden rychlostny stupen, tak asi je motor kaput...
2. odmontuj skrinku pred spolujazdcom, vymontuj ventilator, oprav, namontuj spat
3. alebo mas pokazeny predradny odpor ktory reguluje otacky - hladaj na fore... ale ked si pisal ze nejde na ziaden rychlostny stupen, tak asi je motor kaput...
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Problem vyrieseny. Vsetko vzniklo koli nevymenenemu kabinovemu resp pelovemu filtru. Dostala sa cez neho nejaka mala vetvicka, ktora sa zasekla vo ventilatore. Ten teda mal velky odber a odpalil poistku c.2 30A zelenu. Koli nej zas nesla klima a vyhrievanie zadnych okien. Ventilator som vybral a hned som citil ze nejde pootocit. Myslel som najprv, ze je zapeceny. trosku som nan zatlacil a naraz sa uvolnil a vypadol z neho bordel. Doma som ho este rozobral a namazal. Vlozil naspat, vymenil poistku a vdaka Bohu vsetko ide klop klop heh Takze poucenie znie, ani posrany kabinovy filter netreba zanedbavat
- vasekpetr1
Jen malé doplnění - větvičku mělo zachytit sítko u ramínek stěračů na torpedu - pylový filtr je až za ventilátorem před výměníkem tepla.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)