Prívod elektriny pre príves.
-
Prívod elektriny pre príves.
ahojte mam astra g rok 1998 a zaujimalo by ma či má prirpavu kabelaže pre prives. ak ano kde asi by som ho mal hladať? poradte mi prosim velmi by mi to pomohlo. zistil som že napr kabelaž pre predne hmlovky a pdoobne veci mam tak snad by tam mohlo byt aj toto len enviem akosi dke tohladať a podobne. dakujem
OPEL Astra G 1.6 zelená metalíza *1998
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Prívod elektriny pre príves.
No já mám na svém kombajnu konektor se svazkem pro zásuvky strčený v levé zadní kapse v kufru pod lékárničkou. Ale musíš šáhnout hodně hluboko - je úplně dole . Mám z něj vytažených trvalých 12V pro zásuvku v kufru. Tady o tom píšu i s fotkou konektoru.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
Re: Prívod elektriny pre príves.
kombajn veru nemam mam htb. vraj elegance vybava.vasekpetr1 píše:No já mám na svém kombajnu konektor se svazkem pro zásuvky strčený v levé zadní kapse v kufru pod lékárničkou. Ale musíš šáhnout hodně hluboko - je úplně dole . Mám z něj vytažených trvalých 12V pro zásuvku v kufru. Tady o tom píšu i s fotkou konektoru.
OPEL Astra G 1.6 zelená metalíza *1998