neznámý drát
neznámý drát
Dobrý den...nedávno jsem si všiml že mi u noh spolujezdce vysí nějaký drát..tak jsem sundal přihrádku spolujezdce a snažil se najít kde by mohla pasovat koncovka ale bez výsledku!!tak jestli někdo poradíte budu rád díky.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: neznámý drát
Neni to nahodou osvetleni prihradky ??
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeste me napadlo, ze by to mohlo byt ovladani vnitrni/vnejsi cirkulace vzduchu. Filtr jsem menil nekdy na zacatku leta, tak si to moc nepamatuju.
osvětlení přihrádky to není!s tou cirkulac vzduchu...jěště než tam ten drat netrčel tak vždy jak jsem zapl cirkulaci tak šlo poznat že s ventilačních otvoru fouká vzduch ale ted když cirkulaci zapnu tak se mi zdá že nic se neděje..ale nevím kde by bylo připojení na te cirkulaci
Ten konektor se mi sice tolik nezdá, ale je fakt, že k servomotorku klapky vnitřní cirkulace Ti kabel nevede. Takže to může být on. Zapojíš ho zespodu toho servomotorku.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Je to kabel k servomotorku do "háčka" v přívodních trubkách topení.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Při zapnutém klíčku přepni cirkulaci a pokud neuslyšíš žádný zvuk,klapka neklapkuje.Souhlasím s Apikem,zapoj to do motorku a všecko bude OK. Jdu se povrtat v Astře,pokud bude čas vyndám přihrádku a mrknu na to servo.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
takže drát není od servomotorku cirkulace vzduchu,servomotorek je zapojený!!takže to bude asi něco jiného
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Vždyt vám to tady RomanK píše tak co pořád máte s tou klapkou?
no radši jsem se chtěl ujistit že to není od te klapky...Je to kabel k servomotorku do "háčka" v přívodních trubkách topení. a kde to najdu??
Kde asi, doma v koupelně...
Teď vážně, vždyť ti to tam Romča píše, na přívodních hadicích k topení je bazmek ve tvaru H. Do něj jde tento konektor.
Teď vážně, vždyť ti to tam Romča píše, na přívodních hadicích k topení je bazmek ve tvaru H. Do něj jde tento konektor.
END
Nejspíš na prívodních trubkách do topení.
edit: Trdlo byl o pár sekund rychlejší...
edit: Trdlo byl o pár sekund rychlejší...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
a kde najdu ty přívodní hadice k topení?? hledal jsem ale nenašel
Peetr: no pokud nenajdeš přívodní potrubí do topení, snad raději zajeď na servis... oni už budou vědět.
Roman: náhoda
Roman: náhoda
END