Relé ovládání oken - kde?

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
riddick2663
Kontaktovat uživatele:

Relé ovládání oken - kde?

Příspěvek od riddick2663 » 13 úno 2009, 10:37

Zdravím,

mám dotaz ohledně ovládání oken. Nejde mi zadní okno u Zafiry, chci se zeptat, zda je spínací relé co okno ovládá integrované ve stahovačce, nebo je tam ještě zvlášť připojená krabička. Asi se mi spekly kontakty a kratuje mi to ovládání u řidiče. Jestli jste někdo neřešil výměnu. Děkuji

Reklama

vasekpetr1

Re: Relé ovládání oken - kde?

Příspěvek od vasekpetr1 » 13 úno 2009, 20:29

Nevím, jak je to u Žirafy, ale na kombajnu jsem měnil stahovačku pravých předních dveří - elektronika ovládání je va společném modulu s motorkem (mám ozubené kolo). Musel jsem vydělat spínač bočního bagu, odvrtat nýty, kterými je stahovačka připevněná ke dveřím, vytáhnout okno a pak se dostaneš k motorku. Dá se to vyměnit, ale je s tím prce. Náhradní motorek jsem sehnal tady na fóru.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

riddick2663
Kontaktovat uživatele:

Re: Relé ovládání oken - kde?

Příspěvek od riddick2663 » 13 úno 2009, 22:09

No tak to je přesně tak na prd, jak jsem si mysle :-( Děkuji, tak to mě čeká pěkná prácička. Takže ten motor se dá odšroubovat, nebo je taky na nýty? Škoda že neni alespoň přístupný tak, aby se dal sundat bez takové procedůry :evil:

Odpovědět