Ahojte, vcera mi Scarface spravil diagnostiku na aute a zistili sme nasledujucu chybu na airbagu:
77 driver airbag squib circuit high resistance opel
Netusite co to moze byt? Ci je to kruzok pod volantom ci pod sedackou velky odpor alebo co?
Airbag chyba
Airbag chyba
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Reklama
Re: Airbag chyba
77 Driver Side Airbag Squib Circuit High Resistance - Veľký odpor obvodu patrony bočného airbagu vodiča. Odpor spúšťacieho okruhu bočného airbagu je väčší ako 3,6 ohm. Najčastejšou príčinou je veľký prechodový odpor v konektorovom spoji pod sedačou vodiča. Odpoj baterku, prečisti kontakty, cez diagnostiku skontroluj odpor obvodu, zmaž chybu a malo by to byť OK. Ak to nepomôže, tak konektorový spoj sa nahradí priamym spojením vodičov.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
já měl chybu 87... to je to samý akorát na druhý straně... pravdá má Arwy
akorát já šel dál... takže ted mám chyby airbagu číslo... 81, 9, 87, 69
akorát já šel dál... takže ted mám chyby airbagu číslo... 81, 9, 87, 69
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
Diki moc chlapi, no myslel som si ze to bude ono, tak aspon viem, ktorym smerom sa zacat uberat..
1.6 16V 74KW HB 5dv.