Mám problém s elektrikou???
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém s elektrikou???
Zdravím astráci, mohl by mi někdo poradit?Mám takový problém, když jsem přišel k autu, nastartoval a jel ke kámošovi, pak jsem zastavil a když jsem chtěl vypnout motor a vytáhnul klíček ze zapalování tak stále běžel, nevíte čím by to mohlo být?A tedka když jsem otočil klíčkem tak bliká kontrolka výfukových emisí a auto startuje, ale nechytne se!
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám problém s elektrikou???
Ty si vytáhnul klíče ven ze spínačky a motor šel
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
teď to bude problém mezi imobilizérem a ŘJ stejnej šmejd jak u mě, počkej pár minut a zkus otočit klíčkem znova a třeba bilkat nebude, ale asi nemá cenu točit, když to bliká, nenaskočí podle mě jak mě
Ale jo, něco mi to připomíná.- Přečti si celý tento topic a proveď kontrolu kabelů v průchodce.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
No jasan vyndal klíčky ze spínačky a furt běžel motor, tedka jsem mluvil s mechanikem, popsal mu to po telefonu a říkal, že to spíš bude tou spínačkou, ale fakt doufám, že to bude jenom tím a ne něčím jiným, někomu to taky tak blblo?Zkoušel jsem to párkrát startovat a nic a když vyndám klíček, tak jsem musel odpojit baterku, protože mi svítila celá palubka jakobych to měl seplý klíček na jednu polohu
Když jsi vyndal klíčky ze spínačky, povyskočil zámek? Jinými slovy, zamklo se řízení?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
Když vyndám klíčky tak se zamkne volant
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jak píšeš toto se mi stalo asi 2x co mám astru s tím rozdílem, že motor vypnul ale nezhaslo rádio a nezapadl zámek volantu a je docela problém tam ten klíč narvat z5 , ale jak píšu asi jen 2x za 2 roky co ji mámAPiK píše:Když jsi vyndal klíčky ze spínačky, povyskočil zámek? Jinými slovy, zamklo se řízení?
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Částečně vysypaná spínačka, propojují se ti okruhy jak chcou a proto ty problémy.
END
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
Takže to chce asi koupit novou spínačku, případně z jiný astry, nemusím okolo toho měnit nějaký další věci?
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
koupíš za pár šlupek,kluci jí tu taky prodávaj!Vyměníš si jen spodek s klíče,kde máš imobilizér a zámek ve dveřích a kufru si kup k tomu,pač ti tam nepásne novej klíč,leda že bys měl dva od auta,jeden na dveře a kufr a druhej na startování!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Štráda: No máš naprostou pravdu, ale je otázka, jestli ten klíč vůbec použije na dveře nebo kufr.... Já co mám astru, tak strkám klíč jen do zapalování, v jiným zámku jsem ho ještě neměl, bo otvírám a zavírám centrálem.
END
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
No tak koukám, to nebude tak jednoduchý, takže komplet i s klíčem + zámky?A když už mluvíme o tom imobilizeru, nemusí se měnit nějaká jeho jednotka?Jsem myslel, že akorát spínačka a bude to oki hupssss
Vrček klíče, tzn jeho horní polovinu s chipem použiješ ze svého starého klíče, takže to spolu bude mluvit. V tom problém nebude.
END