ahojte,
mam maly problem. Pri vymene diod v pristrojovej doske (nesvietili) som sa dotkol ukazovatela hladiny paliva na pristrojovke a odvtedy mi ukazuje na ciselniku zlu hodnotu poctu litrov v nadrzi (pri max. plnej nadrzi mi ukazuje trosku na polovicu-akoby to bolo cele pootocene).
Da sa to nejak lahko opravit - nieco vymenit alebo,prinajhorsom,vymenit pristrojovku??
dakujem za odpoved
Problem:Pristroj.doska-palivometer
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Znova to rozdělej a s tou rafikou normálně pohni. Je jen na osce nasazená. Tak se to normálně seřizuje.
Doporučuju to nasadit do auta bez plexi a pak to doštelovat jak zapneč klíček ať je to ok..
Jo a dej si bacha, aby se ti rafičky nedotýkaly toho polepu (ciferníku) jinak se budou zadrhávat. Musí tam být tak 1mm mezera...
Doporučuju to nasadit do auta bez plexi a pak to doštelovat jak zapneč klíček ať je to ok..
Jo a dej si bacha, aby se ti rafičky nedotýkaly toho polepu (ciferníku) jinak se budou zadrhávat. Musí tam být tak 1mm mezera...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."