Svítí kontrolka po zaslepení EGR
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Svítí kontrolka po zaslepení EGR
Sorry že zakládám nové téma,ale tad jsem si udělal plech a zaslepil jsem EGR a chvíli mi dvítí kontrolka motoru a chvíli ne.Čím to kuwa je?
- Reklama
jestli je to X tak by to nemělo nic dělat pokud jsi to udělal správně. a jestli je to Z-kovej motor tak to muže dělat to že máš 2 lambdy.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- MAJK
- Kontaktovat uživatele:
Tak to neřeš , už sem to taky řešil! https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= DOBRA RADA vyhoď podlozku a kup od Radya nový EGR! 

ASTRA 1.6 16V X16XEL ELEGANCE CARAVAN
Ale on nepíše že ho uplně odstranil pouze že ho zaslepilOkura píše:už si na to přišel?
když si vyhodil egr, egr davá jednotce informaci o své poloze, napětím.
když není bude ti svítit kontrolka motoru a je jedno jestli máš xovej nebo zetkovej motor

Moje ASTRA
Moje ASTRA
http://www.astra4ever.cz/zaslepeni-egr- ... -t104.html takhle jsem to udělal jak tam ukazuje Gabrihell jinak motor mám 1.8 85Kw
Ale taky je možný že ten EGR už je špatnej a proto to hlásí chybu a svítí kontrolka. zkus ho vyčistit.

Ale taky je možný že ten EGR už je špatnej a proto to hlásí chybu a svítí kontrolka. zkus ho vyčistit.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Taky mám zaslepený, a po zahřátí se mi při brzdění motorem rozsvítí, a při dalším nastartování zhasne a
toto se opakuje, ale protože jsem nezjistil změnu v chování motoru při rožlé kontrolce, toto neřeším, uvidím
co ukáže čas. Motor X16XEL ale varování, pozor na blikající kontrolku.
lambda má 4 dráty. (údajne se AGR vysouvá, coz jsem nekontroloval) mozná to je ta chyba.
toto se opakuje, ale protože jsem nezjistil změnu v chování motoru při rožlé kontrolce, toto neřeším, uvidím
co ukáže čas. Motor X16XEL ale varování, pozor na blikající kontrolku.

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic