Podřený zadní nárazník na parkovišti!
Podřený zadní nárazník na parkovišti!
Čaute,
tak jsem dneska došel k autu a zjistil, že mi asi ožralý soused udělal tohle:
http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... 022tm3.jpg
Tak jsem to s ním začal okamžitě řešit, ale samozřejmě mu to dokázat nemůžu. Ptal jsem se už i známeho na policajtech a bylo mi řečeno, že za ty peripetije u soudu to nestojí. Tak mi poraďte, jak to řešit. Napadá mě už jen jedno a to: zabít ho!
Tak to dopadá, když důchodci jezdí autama a nedejbože je i vedle vás parkují.
tak jsem dneska došel k autu a zjistil, že mi asi ožralý soused udělal tohle:
http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... 022tm3.jpg
Tak jsem to s ním začal okamžitě řešit, ale samozřejmě mu to dokázat nemůžu. Ptal jsem se už i známeho na policajtech a bylo mi řečeno, že za ty peripetije u soudu to nestojí. Tak mi poraďte, jak to řešit. Napadá mě už jen jedno a to: zabít ho!
Tak to dopadá, když důchodci jezdí autama a nedejbože je i vedle vás parkují.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
A děda se k tomu nemá vše popírá nebo jak?
Jedině najít jeho auto..okouknout kde to má podřené on a zkusit ho nějak zdolat....
Jinak jak jsi psal nemá cenu to řešit přes soudy policii atd.....
Leda ještě si auto pojistit.....jo ale to má málokdo..ani já to nemám právě proto parkuji co nejdále všude kde se dá od lidí....
Jedině najít jeho auto..okouknout kde to má podřené on a zkusit ho nějak zdolat....
Leda ještě si auto pojistit.....jo ale to má málokdo..ani já to nemám právě proto parkuji co nejdále všude kde se dá od lidí....
S tímto defakto nic neuděláš... Já mám plno takových oděrek z parkovišť, na to už bych musel dát celolak a do týdne by to bylo zase znovu
Zkus nejdříve vzít TEMPO pastu a pak případně leštěnku s barevným voskem Nic jiného s tím neprovedeš, pak jedině přelakovat nárazník celý Hlavně tyto škrábance nepřestříkávej namýchanou barvou v sprey
Zkus nejdříve vzít TEMPO pastu a pak případně leštěnku s barevným voskem Nic jiného s tím neprovedeš, pak jedině přelakovat nárazník celý Hlavně tyto škrábance nepřestříkávej namýchanou barvou v sprey
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To víš, že to popírá. Vzal mi to plastovým nárazníkem a na něm nic nebylo vidět. Tvrdil, že by to v autě cítil a přiznal by serychlyradim píše:A děda se k tomu nemá vše popírá nebo jak?
No to člověk asi fakt neovlivní. Zkusím to tím TEMPEM a uvidíme. Tož dík chalpi
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Rozleštit viz výše. Na obrázku to nevypadá zas tak hrozně, věřím tomu, že po přeleštění by to mohlo být OK. Pokud budou i pak odřeniny přes lak, tak opravnou tužku a znovu lehce přeleštit. Souseda nezabíjet, jen si od něj přes plot vypůjčit něco v hodnotě práce a materiálu a pak to jednoduše nevrátit a tvrdit, že by sis přece pamatoval, že si něco půjčuješ....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Re: Podřený zadní nárazník na parkovišti!
Tak jsem se zařadil mezi ty, kterým někdo na parkovišti (v Boskovicích u Albertu) odřeli hranu u zadního nárazníku a docela hodně. Vím, že vedle mně stála Felda s nálepkou ZTP a pak už tam nestála, takže je jasný od koho to mám Je to až na základní barvu plastu, takže budu řešit lakování, kvůli hlouposti jinýho.