Tak třeba když jí sem dám tak se mi přestane vztekat a začne sloužit jako normální auto

Zatím má pracovní název Soplík nebo Opelnice

je to r.v.2001 najeto 140tis
... snad se bude trošku líbit ... jen prijde pryc to priserny modry podsviceni .. normalni zarovicky do zelena to jistej

Neony zespoda jsem uz orval do pryc a to samy nejaky polepky. Narvu jeste origo IRM mrizku neb nevim proc tam je tahle cerna kdyz ta origo IRM k tomu je taky. Jeste potom mala projizdka k autodoktorovi na podebradskou aby zkusil nejakou tu promacklinu vytahnout do roviny. No udelat z toho pekny normal auti jeste neco zabere ale po odstraneni tuzingu to bude snad vcelku hezky auti.
jen dotaz zda mate napad jak zaplacnout ty dirky vzadu po znaku .. ten tam nebude ale co s dirama ... takze nazory sem (nalepky turbo apod. tam nechci

to tam dam rovnou tuzing zajice playboye co tam tak silene chce pritelka
jakekoliv nazory a pripominky na zlepseni se berou

takze perte to do me at je po me ...
PS: jinak moje zlepsovaky stylu ze bych si tam chtel pridat 2 valce mi asi nepujdou co jsem se ptal ruznych automechaniku

... tudiz hlavni vec kterou bych rad dodal nejde

čekal jsem od těch 2 vyvažovacích hřídelí asi zázkraky ale než dvě hřídele jsou válce lepší .. ne nadarmo mi kdosi davno rikal at si nekupuju 6tival ... clovek si zvykne a potom se tezko odvyka

ale zase me prekvapilo jak krasne a ochotne na 4val 2,2ku to ma snahu tahnout odspodu .. to je vcelku prijemne
Foceno na chalupe tak se omlouvam za ten binec kolem a na pozadi ... ale jen jsem to vystrcil ze stodoly na par foto a zase zarval zpet a ani to nemyl

casem dam snad lepsi foto