dlzka stieracov
dlzka stieracov
Chcel by som sa opytat na dlzku prednych stieracov na opela astra lebo vsade mi hovoria ine velkosti.Dik
- Reklama
dlzka stieracov
Nejdem zakladat novu temu, no potreboval by som zadny stierac na Opel Astru G hatchback.. Nevie niekto poradit velkost? Teda velkos by som aj vedel, ale co som kupil zadny stierac tak mal hrubu tu "tycku", takze sa nedal zasunut skusal som ho trocha stlacit pomocou kombinaciek, no nedalo sa ako to riesite vy, ked ho menite?
Já už ani nevím co mám za rozměr Ale dokud stírají, tak to raději ani řešit nebudu, leda že by mě dorazily ty FLAT stěrače
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Mam stěrače FLAT taky 2x510, ale zas tak v pohodě to není, ten u spolujezdce je na chlup přesně. Dyštak foto mam tady https://www.astra-g.cz/forum//////////// ... php?t=8599 - takovej knopákmonderka1 píše:mam 2x 510 a naprosto v pohode
Možná, že kdybych tam dal normální stěrač 510mm, tak by to bylo v pohodě. Jak budu nějakej mít po ruce, tak to schválně zkusím.
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si říkal že mi nějak špatně stírá ten před řidičem. Koukám a u uchycení mi odtává gumička. Tak budu kopovat nový. Jakou mám teda dát délku? Teď tam mám vpravo 480 a můj 510. Nemám teď koupit 530? Vleze to tam?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE