Premaka olej od turba
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Premaka olej od turba
Caute...
mam ASTRU 2,2DTI...a na hadici, co ide zo vzduchoveho filtra do turba mam tam, ako sa pipaja do turba vyhadzany olej.... pripaja sa tam do nej este jedna tensia hadicka...ta ide od motora...a aj tam je olej...
mate to tiez tak??? ma to tak byt???...
mam ASTRU 2,2DTI...a na hadici, co ide zo vzduchoveho filtra do turba mam tam, ako sa pipaja do turba vyhadzany olej.... pripaja sa tam do nej este jedna tensia hadicka...ta ide od motora...a aj tam je olej...
mate to tiez tak??? ma to tak byt???...
- Reklama
nooo...ono...ta hadica je na turbe pripevnena vlastne len SKpaskou...a to, ked je teplo a tlaky, moze trosinku povolit vraj...a tak sa to moze orosit olejovou parou...
ale...nieje to tam stale...to, ked utriem, tak je to suche 2 - 3 tyzdne...
neviem...ale ta hadicka z motora..to tem je len tak? volne zastrcena??? bo mne sa to v tom spoji trosku kyve...
ale...nieje to tam stale...to, ked utriem, tak je to suche 2 - 3 tyzdne...
neviem...ale ta hadicka z motora..to tem je len tak? volne zastrcena??? bo mne sa to v tom spoji trosku kyve...
Takhle přesně to mám taky od oleje. Myslím,že u mě je to způsobeno tím,že to plastové kolínko co je v hadici sání je už jaksi vyčochtané(nebo jak to nazvat) a ten olej tam vzlíná z výdechu motoru.Všimnul jsem si toho tak před dvěma lety.Od té doby je to skoro stejné,auto jezdí bez problémů tak to neřeším....
Mě se to tam právě kýve dost.To je to plastové kolínko(nebo tvrdá guma či co) Až bude teplo tak se to chystám vypreparovat a zkusit něják utěsnit....,ale to už jsem si sliboval loni v tuhle dobu....lukki píše:DTI>>
a ta hadica, co ide z motora...kyve sa ti tak trosku tam, kde sa to pripaja do tej hrubsej hadice od sania????