Fólie - diskuse k tématu na www.astra-g.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fólie - diskuse k tématu na www.astra-g.cz
Diskuse ke článku https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
pěkná nexie Miloshi A víš o tom že astra má na oknech zatmavení už od výrobce 70% propustnost světla. alepoň ja to tak mám. A jak píšeš 75% je maximálně povolený aby to bylo legální takže tak jako tak všichni porušujem zákon když máme v předu nalepené folie, ale co neudělat pro krásu svího plechovího miláčka
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, pravda, ale chtel jsem i predek a tamni montaznici rikali ze to je u policajtu maximalni povolene co jde tak snad pohoda, zatim mi zadnej nic nerekl
PS. Dik za nexii, 4 roky prace na ni bylo
PS. Dik za nexii, 4 roky prace na ni bylo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já mám na předku propustnost 35% a na zadku 10% ale ty zadní se předělaj na nějaký světlejší protože tohle už neni pěkný
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fólie - diskuse k tématu na www.astra-g.cz
Vepředu zatmavovací folie být nemůže - žádná, pouze originál zatmavené sklo z automobilky ( a to je většinou tak málo, že okem takřka nelze rozeznat ). Vzadu může být folie tmavá jak je libo. Cca. před týdnem mě u nás ve Frýdku - Místku zastavili policajti ČR. 500 kč pokuta s tím, že do týdne odstranit. Při dalším chycení částka až 2000 kč. Totéž samé se stalo kamarádovi - 500 + 2000 příště. Folie jsou dole, vypadá to blbě, ale ušetřené peníze za pokuty a na STK bych také neprošel...