Těsnění pod hlavou
Těsnění pod hlavou
Nazdar klucí a holky , Může někdo poradit jaké těsnění pod hlavou má můj motor/X17DTL/rv98 podzim. Jezdím na dovču do Rumunska a každej rok celou cestu trnu kdy prdne. mam na tachaku 130tk.
dík

- Reklama
Re: Těsnění pod hlavou
Ještě dodatek , z plechu nebo starou klasiku?Pluhař píše:Nazdar klucí a holky , Může někdo poradit jaké těsnění pod hlavou má můj motor/X17DTL/rv98 podzim. Jezdím na dovču do Rumunska a každej rok celou cestu trnu kdy prdne. mam na tachaku 130tk.dík
kup originál u oplaPluhař píše:Ještě dodatek , z plechu nebo starou klasiku?Pluhař píše:Nazdar klucí a holky , Může někdo poradit jaké těsnění pod hlavou má můj motor/X17DTL/rv98 podzim. Jezdím na dovču do Rumunska a každej rok celou cestu trnu kdy prdne. mam na tachaku 130tk.dík
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To jo ,ale zajímá mě to kvůli tomu že to plechový těsnění vydrží určitě víc než ty starý, ty prdly cca po 100tkm nebo 150ti a jestli tam mam plech tak můžu bejt v klidu ,co?
no ale to nikdo asi neví co tam mášPluhař píše:To jo ,ale zajímá mě to kvůli tomu že to plechový těsnění vydrží určitě víc než ty starý, ty prdly cca po 100tkm nebo 150ti a jestli tam mam plech tak můžu bejt v klidu ,co?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz