Češi - mistři
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Ano
No kdyz jsem ted videl tu prvni treninu s nemci, tak nevi, nevim, ale samozrejme ze jo ! Nejsem realista, ale jsem fanousek
.

Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:

OPEL ASTRA G, r.v. 10/2001 1,4 16 V je mým koníčkem
Já bych je tak neodsuzoval...myslím tím hráče. Narozdíl od Ruska nemají tak vyspělé mužstvo... ani co se týká zkušeností...Musím říct, že dnes první a druhou třetinu fakt dřeli, ale na Rusko fakt neměli a ta poslední třetina.... Je dobré že to omlazuje....už bylo dost namyšlených Jágrů a Langů a jim podobným... Ikdyž je pravda že s něma jsme vyhrávali.... Dopadlo to jak to dopadlo a snad to příště bude lepší....
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Mno...slyšeli jste co říkal pan Bukač o přestávce? Že trenér buduje nový mladý tým, že s tím se nedá nic dělat...ale lepší bylo, jak říkal, že někteří hráči z extraligy si o sobě myslí, že jsou bůhvíco a na mezinárodní scéně jsou jejich výkony trapné (např. Sýkora a jemu podobní).Pavel Levák píše:Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se zůčastnili hlasovací ankety zda Češi budou mistři. Po dnešním výkonu co předvedli s Ruskem ...???, jsem to přál Slovákům se Švédy, ale ...???, také zklamání. Český tým je vážně ještě nevyzrálý pro maximální výkony. Já osobně si myslím, že velkou vinou byl Čechmánek a hlavně Hadamczik. Snad to příští MS 2008 bude veselejší. Mějte se všichni fajn.
Potěšil mě výkon našich Vítkovických opor Irgla, Hubáčka, Barinky...Pincák-ten má zas nejlepší průmer gólů na zápas..takže pohoda...

Vítkovice oléé
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE