Tatonkova kára- X16XEL 5dv.
- Reklama
Tatonkova kára
Díky za pochvalu,libik píše:kuze pekna !! jen nak nemuzu prijit na chut tej imitaci dreva na tom strednim panelu... Das sem taky exterier ?
dřevo je pravé, žádná imitace.
Foto exteriéru přidám pozdějc, až budu mít čas na fotky...
Zdravím
Re: Tatonkova kára
a to sis někde něchával to dřevo dělat? bo ten originál je plast...Tatonka píše:Díky za pochvalu,libik píše:kuze pekna !! jen nak nemuzu prijit na chut tej imitaci dreva na tom strednim panelu... Das sem taky exterier ?
Zdravím
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Re: Tatonkova kára
No v prodejním manuálu firmy OPEL z 02/02 se píše, že je to vyvedené z ušlechtilého dřeva ( standard pro elegance ) a já elegance mám... Důvěřuji a proto je to ze dřeva, plast bych snad poznal .klubo píše:a to sis někde něchával to dřevo dělat? bo ten originál je plast...Tatonka píše:Díky za pochvalu,libik píše:kuze pekna !! jen nak nemuzu prijit na chut tej imitaci dreva na tom strednim panelu... Das sem taky exterier ?
Zdravím
Je to plast, jen navrch je kvalitní fólie s imitací ušlechtilého dřeva. Což jsem zjišťoval všude možně i nemožně. Ale bohužel, základní nosná část je vždy plast. Navrch potom fólie. A to buď dřevo, barva, nebo imitace kovu. Dokonce jsem je snad viděl i na nějakých tuningových webech, že je nabízejí. BTW mě tam to dřevo taky moc nesedí, ale jinak moooooc hezky.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Tatonka: nechcem ťa sklamať ale moje stolárske oko mi hovorí že to je na 99%foliovaný plast inak tá koža velmi elegantné fakt
Naposledy upravil(a) Marcel dne 26 bře 2006, 18:43, celkem upraveno 1 x.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
- Zdeněk Lbc