Stevenova Astřina 5dv. Z14XEP r.v.2007
Stevenova Astřina 5dv. Z14XEP r.v.2007
Tak hurá, dneska jsem si konečně přivez domů úplně novou Astru.
Zatím jediná fotka je z pražského Autovars, auto má v tu chvíli najetý 4km (na registraci a zpátky).
Z vybavení je tam - kromě obvyklého ABS a airbagů - klimatizace, centrál s DO, elektrická okna a zrcátka, nastavitelný volant a sedadlo.
A dále autorádio Sony MEX-BT5000 s bluetooth handsfree a GPS navigace TomTom.
Zatím jediná fotka je z pražského Autovars, auto má v tu chvíli najetý 4km (na registraci a zpátky).
Z vybavení je tam - kromě obvyklého ABS a airbagů - klimatizace, centrál s DO, elektrická okna a zrcátka, nastavitelný volant a sedadlo.
A dále autorádio Sony MEX-BT5000 s bluetooth handsfree a GPS navigace TomTom.
Naposledy upravil(a) Steven dne 01 úno 2007, 19:11, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
...
Ta se leskne...jako nová...
Gratulace
...hezký číslo (...RZ)
Gratulace
...hezký číslo (...RZ)
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Zdeněk Lbc
-
Re: Stevenova Astřina Z14XEP r.v.2007
Gratuluji k nové Astře. Já jsem objednával minulý týden, takže ještě musím tak 6 týdnů čekat Jak dlouho jsi na ni cekal ty?
- Zdeněk Lbc
Jen tak mimochodem, červenou ani za nic, je to oplácká slabina, nejvíc ze všech barev zvětrává!! Stále se musí leštit aby vypadala dobře! Né ale moc, protože zůstává na hadru a za chvíli se můžeš dostat na podklad. V práci ji lakýrové potřebovali lehce rozleštit na novým autě, nakonec museli kapotu celou stříkat! Hlavně né červenou!
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak bratuluji k nove Astre at slouzi. Jinak to vypada ze mas presne tu samou barvu auta, jako ja . Ta navigace musi byt super. Jinak se divam co to davaji za nove SPZ
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmysl - to co píšeš se týká obecně každý červený, ale zase takovej extrém to není.Zdeněk Lbc píše:Jen tak mimochodem, červenou ani za nic, je to oplácká slabina, nejvíc ze všech barev zvětrává!! Stále se musí leštit aby vypadala dobře! Né ale moc, protože zůstává na hadru a za chvíli se můžeš dostat na podklad. V práci ji lakýrové potřebovali lehce rozleštit na novým autě, nakonec museli kapotu celou stříkat! Hlavně né červenou!
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vítej v klubu.... mám pocit, že tady máš jednoznačně nejmladší auto a jak tak koukámj, barvu máme asi stejnou...ačkoliv jak někde říkali...muž pozná jeden odstín a žena prý 6 od jedné barvy a sedačky jsou vypadáto stejné, jako u Vojty. Je krásné se koukat, jak je vidět, že ty plasty jsou ještě takový nový, nevyčpělý.....a celkově.... nádhera. Jen malou kritiku bych si dovoli, prosím ber to s rezervou, protože to tobě asi tak vyhovuje..... nevím, příjde mi divný mít auto bez riginálního autoradia..... ( pakliže to není dělaný jako spešl music car za x desítek tisíc ) , jelikož jsi ochuzen a multifunkční volant, komunikující s carpc... a zadalší..... ten gumovej volant jsem chápal, když chtěli srazit cenu dolů někdy na začátku prodeje astry,ale teď, když pomalu končí..... guma se do toho auta nesluší.....
2.0 16V
-
- Kontaktovat uživatele: