Zamrzlý tlumič.
Zamrzlý tlumič.
Je možné aby zamrzl tlumič ? Dnes ráno jsem jel do práce a pravá strana skákala jako koza. Když jsem zastavil tak jsem zkusil propružit levou stranu a šla normálně, pak pravou a ta byla tvrdá, auto se ani nezhouplo. Řekl bych že to je teď malinko lepší, ale pořád je to dost tvrdý a za jízdy je to dost nepříjemný. Může se tam někde něco zaseknout ? Nebo se tam dostala voda a ta přes noc zmrzla a nepomohlo ani teplo od motoru ?
- Reklama
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
petrlik: No já bych šel nejdřív na test, ať zbytečně nekupuješ nový. Chlapík na technický (mají tam měřák i na tlumiče)povídal, že dost lidí mění tlumiče, myslí si, jak jsou špatný a přitom tomu tak není.
Já mám 147tkm a 10let a taky jsem si říkal, že tlumiče nebudou OK no a jsou a takových 50tisíc ještě můžou zvládnout.
Já mám 147tkm a 10let a taky jsem si říkal, že tlumiče nebudou OK no a jsou a takových 50tisíc ještě můžou zvládnout.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
to Petrlík : Tento týden jsem byl na testu a řekl mi, že by to chtělo vyměnit zadní levej tlumič. Prosimtě ta cena 5500Kč za čtyři tlumiče je bez práce, a kdes je viděl, už si musím pomalu naplánovat výměnu a koukal jsem na Opel stránky a tam uvádějí výměnu zadních tlumičů za cenu 2490 Kč včetně práce, to asi myslí jeden ne? Díky za odpověď.
Tak jsem dnes volal do Opel Staiger a tam mi potvrdili ze oba zadni tlumice vcetne vymeny stoji 2470 Kc a je to hotovy cca. za 3 hodky no jsem v soku! Omlouvam se za diakritiku, ale pisu to na svem TyTNu.
Tak jsem dnes volal do Opel Staiger a tam mi potvrdili ze oba zadni tlumice vcetne vymeny stoji 2470 Kc a je to hotovy cca. za 3 hodky no jsem v soku! Omlouvam se za diakritiku, ale pisu to na svem TyTNu.
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde delaj testy tlumicu a kolik to kostuje? To oplu nejedu tam si akorat nauctujou prachy jen za zajeti do garaze a zpet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já si ho nechal dělat ještě na Feldě v PneuPlus za cca 150,- (teda v r. 2007)milosh píše:Kde delaj testy tlumicu a kolik to kostuje? To oplu nejedu tam si akorat nauctujou prachy jen za zajeti do garaze a zpet
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
TADY je to dobře popsané i s nějakýma cenama
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: