Jaký je motor 1,6 16V 74KW
Jaký je motor 1,6 16V 74KW
Zdravím všechny,chci si pořídit Opel astra caravan r.v. asi tak 2000 s motorem 1,6 16V.Potřeboval bych vědět jaký ten motor je jestli není nějak poruchový a jakou má spotřebu atd.Popřípadě poradit jaký jiný motor bych měl shánět,najezdím tak 10-15 tisíc ročně.Děkuji moc za rady
- Reklama
O spotřebe jsou hned první dva topicy v tématu, ve kterém jsi položil svůj dotaz https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=1
Vybírej spíš podle stavu auta a najetých km - pokud chceš benzín, tak 1.2 nebrat a od 1.4 do 1.8 můžeš myslím cokoliv.
Záležet bude spíš na tvých prioritách.
Vybírej spíš podle stavu auta a najetých km - pokud chceš benzín, tak 1.2 nebrat a od 1.4 do 1.8 můžeš myslím cokoliv.
Záležet bude spíš na tvých prioritách.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
No na závodění to možná není, ale myslím že s tím motorem je hodně muziky když chceš. Já si na něj nemůžu stěžovat, jezdí perfektně a když se mu dostane dobré a včasné údržby, tak je to celkem bezproblémový motor. A spotřeba, no záleží na stylu jízdy, já s ním v létě jezdil dlouhý štreky po dálnici tak 6,3 až 6,5 litru, ale je fakt, že jsem to moc nehonil. Za kolik jezdím teď v "zimě" ještě nevím, nebyl čas to spočíst.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Neříkám že s ním není muzika.Naopak za ty prachy je to super vozítko.A když chceš tak není problém si pro výkon dojít nahoru.Souhlas s tím že jezdí perfekt bez problémů.Záleží na šteští na kus.Mě trošku papá olej ale co jsem přešel na 10W40 Magnatec tak jsem OK.Inu má 130 najeto a 1. majitel jezdil na servis po 30ti tis. a to je asi vončo.Jinak žádnej problém a spotřeba kolem 7 v průměru.Město tak 8,5 -9.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: