Jak nejlépe připojit nové vodiče na staré?
Jak nejlépe připojit nové vodiče na staré?
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak nejlépe připojit nové vodiče na stávající? Do některých konektorů se nejde dostat a připájet přímo na kabel se mi zdá tak trochu bastl a koledování o vyhoření. Nedělají se na to nějaké svorky? Předem díky za odpověď.
Opel Astra G, Caravan 1,6 16V
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nejlépe připojit nové vodiče na staré?
Záleží na místě kde ten kabel bude, jestli se v tom spoji bude ohýbat, nebo tam bude málo místa atd.. Sletování a smršťovací bužírkaje je samozřejmě nejlepší řešení ale až po výměně celého kabelu až do konektoru což je nejlepší řešení...
Právě tech "svorek" bych se já osobně bál.
A nechápu proč si myslíš, že sletování je bastl? Záleží kdo o dělá jestli rádoby "eletrikář", nebo ten kdo tomu opravdu rozumí. Pokud to tak bereš, možná bude nej si jít koupit celý svazek a nechat si to vyměnit v autorizáku - pak máš 110% jistotu a i záruku že ti to "nevyhoří". Ale připrav se, že zdvojnásobíš cenu vozu páč se pak nedoplatíš.
Právě tech "svorek" bych se já osobně bál.
A nechápu proč si myslíš, že sletování je bastl? Záleží kdo o dělá jestli rádoby "eletrikář", nebo ten kdo tomu opravdu rozumí. Pokud to tak bereš, možná bude nej si jít koupit celý svazek a nechat si to vyměnit v autorizáku - pak máš 110% jistotu a i záruku že ti to "nevyhoří". Ale připrav se, že zdvojnásobíš cenu vozu páč se pak nedoplatíš.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
naletuj to dej tam smršťovačku a nemůžeš vyhořet než to bastlit nějakejma svorkama
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
V autorizáku mě chtěj odtučnit peněženku Asi jak hovoříte, přiletování a bužírka bude nejlepší. Mě jen tak ty svorky napadly. Ale je pravda, že třeba u toho imobilizéru by se tam ta svorka asi ani nevešla. Díky za rady
Opel Astra G, Caravan 1,6 16V
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jj za svazek je darda onehdá sem sháněl konektory na mlhovky a když mi řekli cenu za motorovej svazek páč samotný konektory nejsou možné tak sem se málem vyvrátil z bot
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00