zdar tak dneska si to jedu za prahu a v praze najednou servisní klíč na přístrojovce plus porucha chlazení otačkoměr spadl na nulu a auto jelo v nouzáku když jsem zastavil tak auto na volnoběh cukalo .
tak jsem vyndal klíč ze zapalování stím že se to restartuje,ale kulový tak jsem to otočil domů .
po cestě jsme se zastavili na benzínce na kafe a když jsme vyjeli tak najednou hop a jelo to jak zamlada pak mi to ještě jednou zabliklo je možný že je to někde špatnej kontakt když jsem byl nedávno na diagnostice tak tam něco ohledně špatném kontaku na snímači kliky tak nevim poradte dík
servisní klíč
servisní klíč
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: servisní klíč
Bez diagnostiky asi těžko co radit,ale špatnej kontakt na snímači kliky to není moc dobrý
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: