Čištění vstřikovaču
Čištění vstřikovaču
Ahoj lidi,
nevíte někdo, kde nebo kdo umí a čistí vstřikovače paliva ?
Díky Michal.
nevíte někdo, kde nebo kdo umí a čistí vstřikovače paliva ?
Díky Michal.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- Reklama
Re: Čištění vstřikovaču
Tuším že Nosound to tu kdysi nabízel. Ultrazvukem.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
prodává se benzín s čistícím účenkem i přísady do benzínu, tedy pokud to nechceš mít
hotové NATO TATA.
hotové NATO TATA.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Už jsem si pozjišťoval Díky
Jinak tady u nas viš jak to chodí, naslibujou hory doly řeky pole lány lesy ... a nakonec jezdis na řepkovej olej ...
Když si budeš lejt čistící prostředky do nadrže, tak určo nedosáhneš stejnej efekt jako kdyz to nechas vycistit na stroji
Díky a zatim.
Jinak tady u nas viš jak to chodí, naslibujou hory doly řeky pole lány lesy ... a nakonec jezdis na řepkovej olej ...
Když si budeš lejt čistící prostředky do nadrže, tak určo nedosáhneš stejnej efekt jako kdyz to nechas vycistit na stroji
Díky a zatim.
efekt bude stejný, ale pozvolný, takže to možná ani nezaregistruješ.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
No pročítal jsem to Nosoundovo vlákno a taky by mne informačně zajímala cena v případe nechání vyčištění 4 vstřiků, ale nikde jsem na to nenarazil. Můžeš Sabelte hodit nějakej nástřel, dík
Mobil : 602318645
No tak jsem pisal uživateli Nosound a vyčištění vstřiků ultrazvukem by mě přišlo na nějakých 1OOOKč. No jelikož už jsem toho na autě vyzkoušel plno a teprve teď, když jsem nalil tu sračku do motoru na čištění vstřiků jsem poznal, že motor není kaput, nýbrž jsou vstřiky nějak ucpány a motor konečně začal pracovat v poho, začal táhnout a je na tom podstatně lépe se asi do tohoto čištění vrhnu. No a nebo jsou to vyhozené prachy a vyplatí se koupit vstřiky nové? No koukal jsem na netu a nějak jsem narazil na jediného výrobce Delphi. Více jich není? Delphi je jediný výrobce pro Opel?
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Dva vsřikovače ( á 400,-) jsem kupoval na vrakovišti před rokem a čtvrt a dodnes v pohodě. Bracha před nedavnem vyzkoušel od FleshLube čistič vstřikovačů (Injector Cleaner 85,- Kč), balení 50ml (aplikuje se na 50L benzínu) a od té doby v pohodě. Mohu dodat. http://www.ochranamotoru.cz/flashlube-o ... leaner.php
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Já leju VIF co auto mam a taky se zlepšil chod, po koupi to do 2000ot jelo jak traktor a teď ok počítám že to k něčemu bude. V práci jeden taky s astrou říkal že mu to při nižších otáčkách cuká, vnutil jsem mu jednu plechovku a prý už dobrý tak buď to k něčemu je nebo si kupuju aspoň dobrej pocit
Astra Classic II Caravan 1.4 Z14XE, r.v. 2004
Ja si je necham vyčistit v praze na Harfe,, maj tam ultrazvukovej čistič a za praci, ze jim tam pristavis auto, a za 2 hodky si to vyzvednes... takze, si vstriky vyndaj, udelaj ocistu, vratej a smontujou chtej 1190 s DPH Do toho tam vymění gumové těsnení a nějakej filter .... celkem fajn za ty penize
http://www.neptun-harfa.cz/Ultrazvuk/3051.html
http://www.neptun-harfa.cz/Ultrazvuk/3051.html