prosba problém s Opel Astra 1.8 16V
-
prosba problém s Opel Astra 1.8 16V
Zdravím všechny. Mam na vás prosbu mam Opel Astru 1.8 16V. Auto jezdí když se mu chce... Když příjdu k autu, že pojedu do školy tak ho nenestartuji...a to se opakuje třeba týden...přes kabely se to taky nenastaruje, ale když se roztlačí tak na metru okamžítě chytne a jezdí třeba 3-4 dny nebo 14dní a pak se to znovu opakuje.. Prosím poraďte mi..
Ráďa Hořice
Ráďa Hořice
- Reklama
Re: prosba problém s Opel Astra 1.8 16V
Nechcu házet flintu do žita ale podle toho že je to 1.8 asi 85KW s motorem x18XE1 tak možná řídící jednotka.
Skus v prvé řadě zajet na diagnostiku! Dále jak bych postupoval já, skusil bych jestli háže jiskru, skusil bych jestli tam jde benzín.
Příčin může být hodně!
Skus v prvé řadě zajet na diagnostiku! Dále jak bych postupoval já, skusil bych jestli háže jiskru, skusil bych jestli tam jde benzín.
Příčin může být hodně!
VOPL
-
Právě tou to není auto jsem dávala před Vánocema na opravu a opravovali mě řídící jednotku... Měli to tam skoro tři měsíce a dávala jsem za to 17ku... auto jezdilo 10dni a dělá to pořád....oni že to bude čerpadlem jenže když to zkoušim víckrát nastartovat tak po aute smrdí benzin...tím to také asi nebude...ale děkuji za pomoc
diagnostika je první věc co bych udělal
dále bych nestartoval na roztlačení
dále bych nestartoval na roztlačení
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
to já takynee...mam řidičák krátce...ale otec je živí řízením tak sii to lajzne..
á, slečna - nebo paní
ono záleží jakou vám tam dali ŘJ! jestli funglofku nebo jí nechali opravovat! ono to jednou jede jednou nejede je celkem těžké odhadnout tak přes net!! Zajet na diagnostiku co to píše a potom se přizpůsobit, pokud nenapíše diagnostika nic tak je to horší. Pokud ale při startování smrdí všude benzín může čerpadlo jít e může být někde ťuklá palivová trubka a tím pádem nejde přímo benzíd do motoru ale někde bokem kde to pak všude smrdí! to je těžko!
Na druhou stranu když auto jede 3-4 dny až 14 dní v pohodě tak zase nějaká prasklá trubka je vyloučena - jak říkám - je to těžko!
Možná když neukáže ŘJ nic tak lepší než to nechat ve značkovém servisu tak to srtčit ,,tady jarýnovi z horního konce'' takový ten vesanský mechanik si s tím pohraje daleko víc než chlapci s notebookama v servisech.
ono záleží jakou vám tam dali ŘJ! jestli funglofku nebo jí nechali opravovat! ono to jednou jede jednou nejede je celkem těžké odhadnout tak přes net!! Zajet na diagnostiku co to píše a potom se přizpůsobit, pokud nenapíše diagnostika nic tak je to horší. Pokud ale při startování smrdí všude benzín může čerpadlo jít e může být někde ťuklá palivová trubka a tím pádem nejde přímo benzíd do motoru ale někde bokem kde to pak všude smrdí! to je těžko!
Na druhou stranu když auto jede 3-4 dny až 14 dní v pohodě tak zase nějaká prasklá trubka je vyloučena - jak říkám - je to těžko!
Možná když neukáže ŘJ nic tak lepší než to nechat ve značkovém servisu tak to srtčit ,,tady jarýnovi z horního konce'' takový ten vesanský mechanik si s tím pohraje daleko víc než chlapci s notebookama v servisech.
VOPL
-
ŘJ neukázala žádnou chybu...ten mechanik co mi to dělal ji jen nechal opravit někde v Brně a pak jí tam šoupli spátky... a níčemu to nepomohlo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi, mozna by bylo lepsi zajit k nekomu tady z fora, kdo ma nejake zkusenosti. Jen namatkou Brno-RomanK, Kunky u Brozan-Denny, Krnov-Bundeles, Liberec (tusim)-Trdlo. Samozrejme si vsechny nepamatuji, ale asik by bylo lepsi kdyby to videl nekdo kdo vi co dela.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Lojzek: RJ to nebude
bambulka03: nestartuje to proč? motor točí? benzín to dává? háže to jiskru? .... trochu se rozepiš
bambulka03: nestartuje to proč? motor točí? benzín to dává? háže to jiskru? .... trochu se rozepiš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
Pravě že motor točí...jiskru to prej dává taky.. zvuk při startování normální...jen se tomu nechce nastartovat...
-
nevim proč to nestartuje...kdybych to věděla tak se tu vás neptam :D... Když se mi na to přijeli podívat kamarádi...tak to nejelo... přes kabely se to taky nedalo nastartovat.. točí ale nic... tak s kamošema jsme to roztačili a na metru chytla...a zas jezdi jak blazen...Jinak jsem kousek od Hořic...:)okr. Jičin
Jesli vydržíš, tak se 27 stav do Milovic. Tam bude pár machrů, co Ti na to mrknou.
-
děkuji...já dám tady ještě vědět...poněvač teď mam ruku v háji tak jsem nepojízdná...kdyžtak pojedu jako spolujezdec...:)mam si sebou něco finančního vzít?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Byt tebou zajedu k opravdovym machrum a to treba k Dennymu do Pardubic - www.ase-dedic.com
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet