Zasuvka na kazety - demontáž
Zasuvka na kazety - demontáž
Mám "novú" astru, v ktorej je v stredovom paneli nad popolníkom namontovaná nejaká zásuvka, do ktorej sa odkladajú 4 kazety. Chcel by som ju dať preč, aby som mal odkladací priestor, ale neviem ako. Skúšal som to ťahať kombinačkami, či to neni len na západky, ale hýbal sa celý stredný panel. Ako na to? Dík.
- Reklama
Re: Zasuvka na kazety - demontáž
Daj von kaslík pred spolujazdcom (6 šróbov a jeden kabel od osvetlenia kaslíka) a pozri na to zo zadu neviem presne ako je to v prípade tvojej zásuvky na kazety ale klasická odkladacia zásuvka je tam nacvaknutá na 4 miestach 2 hore a 2 dole ta ide vybrať aj spredu
pravdepodobne budeš musieť vybrať celú zásuvku ostane ti tam diera do ktorej potom zacvaknúť druhú (odkladaciu) zásuvku ktorú si budeš musieť niekde zohnať
pravdepodobne budeš musieť vybrať celú zásuvku ostane ti tam diera do ktorej potom zacvaknúť druhú (odkladaciu) zásuvku ktorú si budeš musieť niekde zohnať
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rado2:
Ten istý je aj na CD. Podívej na druhú fotku. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 88#p186988 Normálne u okraje vľavo, alebo vpravo to vypáčíš nejakým (najlepšie) plastovým predmetom, alebo aj šraubovákom, ale bacha aby ti nezostali v palubovke nejaké vrypy a vyskočí to samo. Je to len nacvaknuté.
Ten istý je aj na CD. Podívej na druhú fotku. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 88#p186988 Normálne u okraje vľavo, alebo vpravo to vypáčíš nejakým (najlepšie) plastovým predmetom, alebo aj šraubovákom, ale bacha aby ti nezostali v palubovke nejaké vrypy a vyskočí to samo. Je to len nacvaknuté.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
A je to Vytlačil som to zozadu cez skrinku, bez toho by som to asi nevybral, možno veľmi hrubou silou aj s celým panelom