Potkávačky + led "denní" světla místo parkovaček

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
LiTe
Kontaktovat uživatele:

Potkávačky + led "denní" světla místo parkovaček

Příspěvek od LiTe » 11 led 2010, 21:23

Ahoj kluci, mám Devil eyes od sonaru. Jenže problém je ten, že ty led "denní světla" - místo parkovaček nesmí svítit při svitu světlech potkávacích. Potřebuju, aby každé svítilo zvlášť. Napadlo mne, aby při přepnutí tlačítka z parkovaček na světla potkávací, ledky zhasli. Jenže jak to udělat? Šlo by "pouze" tam přidat nějaký odpor nebo nechat vyrobit nějaký modul? Snad je to k pochopení, co požaduji za "úpravu". Pokud by někdo o někom takové, kdo by to svedl, dejte o něm prosím vědět. Či o někom, kdo by se do toho sám pustil a zrealizoval můj požadavek. :wink: Zdravím Jirka-Lite :)
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari :-)
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......

Reklama

Vojkuvka81

Re: Potkávačky + led "denní" světla místo parkovaček

Příspěvek od Vojkuvka81 » 11 led 2010, 21:55

Svitit současně mužou,pokud je nechceš použivat jako denni sviceni,ty diody nahrazuji parkovačky :wink: Udělat by to šlo,ale ma to haček,a to sice že ty Tve světla nemaji homologaci abys je moh použivat jako denni sviceni,myslim když budeš svitit jen těmi ledkami(parkovačkami),navic ani nejsou dobře vidět,ohrožuješ hlavně svoji bezpečnost,jsou to spiš jen takove bludičky,musel bys je osadit vysoce svitivyma diodama aby to vidět bylo,a i tak riskuješ flastra,byt Tebou nechal bych to tak,pokud jsi chtěl denni sviceni,měl jsi radši zvolit světla k tomu přimo určena 8) Jen doufam že jsem dobře pochopil tvuj zaměr :wink: PS:kvuli tomuhle bych rozhodně neriskoval,jsou za to pokuty a body,policie by to mohla hodnotit tak že nesvitiš vubec,a za to to myslim nestoji :wink:
Naposledy upravil(a) Vojkuvka81 dne 11 led 2010, 22:01, celkem upraveno 2 x.
Obrázek

Berry

Příspěvek od Berry » 11 led 2010, 21:58

Já se hlavně obávám, že ty LEDky nejsou denní svícení. Ale jen nahrazují parkovačky jako u angel eyes kroužky.
Z toho důvodu poloha první, parkovačky, poloha druhá potkávací spolu s parkovačkama.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 11 led 2010, 21:59

Přesně tak.Taky jsem je kvůli tomu chtěl,jsou moc hezké,ale bez homologace radši koupím normal denní světla.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiTe » 11 led 2010, 22:35

no já jsem to nevěděl, když jsem to kupoval, že to není homologovaný, jako denní led svícení ikdyž jsem se prodejce na to ptal, tak mě ujišťoval, že problém není, že to homologované je. No jo, jenže neznalost neomlouvá, takže jsem se nechal nachytat. Takže ten světelný led "pás" může být místo klasických parkovaček?
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari :-)
lite.rajce.net......

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiTe » 11 led 2010, 22:37

A když už je řeč o led denním HOMOLOGOVANÉM svícení, kde má být přesně umístěno? Je to nějak nařízeno nebo prostě někde v nárazníku? Díky chlapci 8)
lite.rajce.net......

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 11 led 2010, 22:41

Umístění:
- na jedno vozidlo se montují dva kusy (jeden pár) světel
- umísťují se vpřed ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm
- vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm
- vzdálenost mezi světly min. 600 mm
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

Odpovědět