Astra koupena, dekuju vsem za rady
Astra koupena, dekuju vsem za rady
ahoj, co si prosim myslite o tomhle, nakolik je jenom mozny udelat si nazor podle fotky?
http://www.vyberauto.cz/products.php?ci ... 1&pmenu=10
mel by pripadne nekdo tip na servis/mechanika v/pobliz mostu?
mate nekdo zkusenost s timhle konkretnim motorem?
predem diky
http://www.vyberauto.cz/products.php?ci ... 1&pmenu=10
mel by pripadne nekdo tip na servis/mechanika v/pobliz mostu?
mate nekdo zkusenost s timhle konkretnim motorem?
predem diky
Naposledy upravil(a) wolf_ dne 19 pro 2009, 11:54, celkem upraveno 2 x.
Astra G Caravan | 1999 | X16SZR
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: prosim o nazor na g caravan 1,8
ptáš se na 1.8 ale na odkazu je 1.6 16v edice SPORT
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Re: prosim o nazor na g caravan 1,8
jsem debil, pardon opravenogenius0011 píše:ptáš se na 1.8 ale na odkazu je 1.6 16v edice SPORT
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim o nazor na G caravan 1,6 16V
v poho
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
Řekl bych že dle foto je bouraná na zadek. Čerpám z nesedícího zadního nárazníku a z chybějící lišty na 5dv.
Tím ale nechci říct že je špatná, protože za 50tis nemůžeš čeka bůhví co.
Tím ale nechci říct že je špatná, protože za 50tis nemůžeš čeka bůhví co.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
težko o tom něco říst snad jen to že na fotkách je auto vždycky lepší než ve skutečnosti
jinak souhlas s Adam09
jinak souhlas s Adam09
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Určitě dostala pecku zezadu,jde o to jak velkou,pokud to odnesl jen nárazník a dveře tak o nic nejde.To chce vidět,prolézt ze všech stran,vyzkoušet.
Jinak pokud se ptáš na G caravan 1.6 16v obecně,já jsem spokojen co se užitnosti auta týče,jízdní vlastnosti s 195/60/15 gumama bohatě stačí,motor taky slušně bere,pokud ji úplně nenaložíš.Podvozek taky v poho,a na sportovní sedačky na delší trasy nedám dopustit,z měkkých mě bolí nohy a prdel. Já tu svoji kupoval stějně starou a stejnýma km,pokud se tomu dá věřit.
Jinak pokud se ptáš na G caravan 1.6 16v obecně,já jsem spokojen co se užitnosti auta týče,jízdní vlastnosti s 195/60/15 gumama bohatě stačí,motor taky slušně bere,pokud ji úplně nenaložíš.Podvozek taky v poho,a na sportovní sedačky na delší trasy nedám dopustit,z měkkých mě bolí nohy a prdel. Já tu svoji kupoval stějně starou a stejnýma km,pokud se tomu dá věřit.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Při prolízání a ukokování auta nezapomeň na to že je auto za 49900,- !!! Takže některé věci budeš muset překousnout pokud chceš auto za takový peníze.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
je mi to jasny, no... mel bych se na nej jet podivat v patek rano, do ty doby jsem vdecny za jakykoliv nazoradam09 píše:Při prolízání a ukokování auta nezapomeň na to že je auto za 49900,- !!! Takže některé věci budeš muset překousnout pokud chceš auto za takový peníze.
mam s sebou brachu, ktery by me nemel nechat koupit uplny srot, presto kdyby mel nekdo tip na servis/mechanika pobliz/v mostu, tak budu rad
jinak teda k ty rane - pokud to odnesly akorat dvere, tak by to nemel byt takovy problem, ne?
Za ty peníze vypadá snad i líp jak moje. Stála mě 85t ale jinej motour teda noo. Ale ono jak vypadá je jedna ze dvou věcí ta druhá a myslím že důležitější je technický stav např: jak jede, jestli z ní netečou kapaliny, atd..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě byla i na předek - všimněte si přechodu z PP blatníku na A sloupek... Tamvší/světlejší, ale může dělat fotka...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
JJ vidím to tam taky,ale třeba je to tou fotkou jak píšeš, je to taková zvláštní barva.
wolf_ jak si přišel na tyto stránky?
když píšeš pod příspěvek na kterých chceš odpovídat stačí zmačknout odpovědět vlevo, nepoužívat v tomto případě CITOVAT, zbytečně je to tu potom zaplácaný
wolf_ jak si přišel na tyto stránky?
když píšeš pod příspěvek na kterých chceš odpovídat stačí zmačknout odpovědět vlevo, nepoužívat v tomto případě CITOVAT, zbytečně je to tu potom zaplácaný
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
Vybavilo se mi přísloví příbuzného, co se v oblasti aut pohybuje... super výhodná koupě neexistuje.
Hlavně asi pozor na původ auta (čerstvá nemilá zkušenost v rodině)
Hlavně asi pozor na původ auta (čerstvá nemilá zkušenost v rodině)
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Prolez auto, pořádně si ho prohlédni, zkontroluj si mezery mezi blatníky, sloupky, nárazníky, hlavně jejich pravidelnost, odstíny barev na jednotlivých dílech, pokud možno hlavně i zespodu auto pořádně prohlédni, těsnost agregátů, vůle v kolech, čepech, zavěšení, projeď si to, musíš řídit!!!, a pokud s ohledem na cenu budeš spokojen, není co řešit. Osobně bych sice kombajna s 1.6 nechtěl, ale to je čistě věc názoru, jak tu psal už Mijmec, docela to i jede, když to nenaložíš naplno...
Mám sice stejně koní, ale u chrochtáka, tam rozhoduje krouťák... Ale jak píšu, neboj se toho a když se ti bude líbit, ber jí. Auto tě musí oslovit a kupuj srdcem, což koupě Gčka je.
Vše jde opravit a dát dokupy, sice je to otázka peněz, ale nic si nenamlouvejme, tohle auto prodjní hodnotu v top stavu už o moc vyšší nemá...
Mám sice stejně koní, ale u chrochtáka, tam rozhoduje krouťák... Ale jak píšu, neboj se toho a když se ti bude líbit, ber jí. Auto tě musí oslovit a kupuj srdcem, což koupě Gčka je.
Vše jde opravit a dát dokupy, sice je to otázka peněz, ale nic si nenamlouvejme, tohle auto prodjní hodnotu v top stavu už o moc vyšší nemá...
END