Přihrádka místo popelníku
Přihrádka místo popelníku
Jsem nekuřák, s více telefony a originálním CD delco přehrávačem, které neumí mp3.
V astře blbá kombinace (mám CD box).
Dlouho přemýšlím nad vpasováním nějakého kastlíku, ale aby to vypadalo k světu.
Bastlení miluju zkoušel jste někdo něco takového? Napadla mne přihrádka z A omegy, že by tam třeba pasovala... Kdybyste měli nějakou takovouhle úpravu, sem s foto, případně radou...
díky, Honza
V astře blbá kombinace (mám CD box).
Dlouho přemýšlím nad vpasováním nějakého kastlíku, ale aby to vypadalo k světu.
Bastlení miluju zkoušel jste někdo něco takového? Napadla mne přihrádka z A omegy, že by tam třeba pasovala... Kdybyste měli nějakou takovouhle úpravu, sem s foto, případně radou...
díky, Honza
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
Re: Přihrádka místo popelníku
s dotazem se pripujuju k HonzP. Taky by se mi tam hodila spis naka prihradka
vypadá to, že něco vymyslím a nafotím nechápu, kam dávají telefon ostatní klubáci
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
No kam, proste nemame CD box, alebo jak ja, do laktovej opierky..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Já dávám PDA(páč obyč tel.nemam) do držáku na okno,kvůli případné navigaci.
Párkrát jsem si ho dal do té malé přihrádky v palubce,ale vydrží jen lehké rozjezdy,jinak letí ven,jednou mi odtud vylítla vložka zapalovače a blokla mi řadičku,chvíli byl stres proč nejde řadit 3 a 5-ka.Chtělo by to tam nákej šuplík či co.
Párkrát jsem si ho dal do té malé přihrádky v palubce,ale vydrží jen lehké rozjezdy,jinak letí ven,jednou mi odtud vylítla vložka zapalovače a blokla mi řadičku,chvíli byl stres proč nejde řadit 3 a 5-ka.Chtělo by to tam nákej šuplík či co.
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 04 pro 2009, 09:39, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
-
- Kontaktovat uživatele:
mobil buď pod ruční brzdu nebo do přihrádky místo CD boxu stojánek na mobil se mi rozsypal
- Mojmec11
Já mám už 2 roky shit od čongů a rozsypaly se na něm akorát zboku molitany.
- Mojmec11
Ted mi to docvaklo!!!
Místo poelníku jo ??
Tak to sorry,to jsem tu jako kuřák špatně
Místo poelníku jo ??
Tak to sorry,to jsem tu jako kuřák špatně
jak už bylo psáno - mobil pod ručkuHonzP píše:vypadá to, že něco vymyslím a nafotím nechápu, kam dávají telefon ostatní klubáci
ovšem je mi jasné, že ti co mají takové ty velké supr trupr iMRCHY s tím mají problémek
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
a co nějakou superlepící statickou podložku na palubofku nebo někteří si to chtěli dávat i na strop
Ja sice nemam naky nejlepsi telefon, ale spatny neni zrovna a kdybych ho daval pod rucku tak je za chvili odreny a jelikoz to je dotykac tak to bych nerad . Pod rucku misto toho davam klice
ale no tak, klice prece do prihradky vlevo do palubky sry za ot
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
o té přihrádce jsem se dozvěděl nedávno jak sjem hledal pojistky byla to pro mně novinka
už HONDA civic VTEC
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
tak ta je jak dělaná na peněženku páč o ní ví jen málokdoNosound89 píše:....jsem se dozvěděl nedávno jak sjem hledal pojistky ......
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
abych tam tu peněženku nedal a nenašel ji pak až za týden až si vzpomenu kde jsem ji dal
už to tu, ale zasíráme
už to tu, ale zasíráme
už HONDA civic VTEC