Spotreba s automatem
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Spotreba s automatem
tak se pochlubte, kolik vam to papa?
Ja ji mam mesic - 1.6 16V, zatim to de postupne dolu, posledni nadrz byla za 8.5L, ale mam to z 80% mesto, takze myslim ze ok, na delsi trasu by se dalo i kolem 7 urcite
Hlavne podle me zalezi zda to je kombi nebo hb, nebo ne?
Ja ji mam mesic - 1.6 16V, zatim to de postupne dolu, posledni nadrz byla za 8.5L, ale mam to z 80% mesto, takze myslim ze ok, na delsi trasu by se dalo i kolem 7 urcite
Hlavne podle me zalezi zda to je kombi nebo hb, nebo ne?
Naposledy upravil(a) milosh dne 01 led 2007, 20:02, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no to taky neni motor na automatPavel Brno píše:já měl 1.4 16v automat a pod 9,8 to nešlo ani při té nejlehčí noze.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze litr navic za ten komfort je v norme
kdo nezazil nepochopi
kdo nezazil nepochopi
Komfort to je, to je bez debat. Me na automatu v astre vadi ze ma jen 4 rychlosti. Musi to mit obrovsky propady v dostupnym vykonu behem zrychlovani. Nejakej motor se sirokym spektrem efektivnich otacek to zvladne, ale treba ta 1.4 ktera jede jenom nahore se musi trapit. Nebo na silnej dyzl 4 kvalty absolutne nestaci.
Ale ja som nadmieru spokojný je to komfortná jazda a hlavne konečne jazdí manželka. A oto mi šlo.Zigi píše:Odecti si 1l vinou automatu a spotreba je OKSršeň píše:No ja ako som už písal, rekord 5,2 ale bežne tých 6,5- 7 l. Nieje to zlé si myslím. I keď som očakával na diesla trošku menej
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to ta moje skoro do 6tis... ale je to zbytecny, D staci a sprinty s kombikem nejak nemaj cenu, kdyz tam neni 200konikuVojta píše:já jel se sršňopvou astrou a na eSko to točilo přes 4000 což se mi zdá uplně zbytečný....
Ono to toci prez 4000 proto, ze dalsi kvalt je moc daleko a vyplati se spadnout s vykonem za maximem vic nez skocit na prilis maly otacky. To je jak sem psal "dira" v maximalnim dostupnym vykonu.
A nemysli si porad ze je takovej rozdil mezi kombi a hb, na maximalni rychlosti udela dejme tomu o 3-5km/h dle motoru min, ale v nizsich rychlostech je rozdil temer neznatelnej. Asi neco jak se tu povidalo ze s plnou nadrzi to nejede
A nemysli si porad ze je takovej rozdil mezi kombi a hb, na maximalni rychlosti udela dejme tomu o 3-5km/h dle motoru min, ale v nizsich rychlostech je rozdil temer neznatelnej. Asi neco jak se tu povidalo ze s plnou nadrzi to nejede
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je hodne slusny, to si ale rozjel a pak hned daval neutral ne?alex píše:ja zatiaľ tiež robim pokusy na 1.6 16v automat je to HB, čo to dokaže, priemer mam 7,7l na pol nadrže a behal som len po meste, najdlhšie 7km trasy. V utorok idem trocha dlhšiu trasu cca 700km tak som zvedavy