Salámova Astra 1.6 16V 4dv.
Salámova Astra 1.6 16V 4dv.
Tak jsem si všiml, že těch sedanů tu moc není, tak přispěju se svou troškou do mlýna.. Stejnou barvu jsem zatím v ČR viděl pouze jednou a to na Zafiře. Jinak se omlouvám za neumyté auto-nebyl čas a fajnšmekrům se omlouvám za 14 kola..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Má najeto necelou stovku tisíc, klima, celé v elektrice (všechny okna, zrcátka), 4x airbag..dokonce mám účtenku od té přední masky-stála cca 150 eur..Zdeněk Lbc píše:Tak konečně zase jednou krásný sedánek! Napiš k němu něco bližšího.... . Barva je moc pěkná, moc jich nejezdí, jestli se nepletu, tak se jmenuje antilope a byla již na astrách řady F.
jinak s tou antilopou máš pravdu-u nás už tomu nikdo neřekne jinak než antilopa (a taky že si sem tam poskočí kvůli tomu debilnímu EGR, tak to celkem sedí ) Zadní okna jsou tak zatmavené, že dovnitř nevidí nikdo-hledal jsem jestli tam někde nejsou procenta o kolik ztmavene to je,ale není to tam napsané..
Jak jsem již někde psal-spotřeba s klimou po městě kolem 7,5. Mimo město bez klimy o litr míň.
Naposledy upravil(a) Salám dne 12 srp 2006, 19:39, celkem upraveno 1 x.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Ja sem mel moznost oplackou 1.6 16v ridit jen jednou a byla to fakt antilopa Mela pry problemy s elektronikou motoru - takze nejspis taky ten EGR.Salám píše:(a taky že si sem tam poskočí kvůli tomu debilnímu EGR, tak to celkem sedí )
Jinak moc pekny auto a tema 14" kolama bych se fakt netrapil ... jsou koneckoncu doporuceny vyrobcem. Bracha ma lity 14" na Almere sedanu a je to hezci nez moje plechovy 15" na Astre.
Jsem původně chtěl okamžitě kupovat kola alespoň 15,ale nakonec jsem sehnal OPEL pokice za 3 kila všecky 4 (původ více než jasný ) a nevypadá to zas tak špatně..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak..nemohl jsem dopustit abych jako místní dělal ostudu na našem Megasrazu atak jsem koupil pořádná 16" kola
Tímto děkuji COBEINovi za prodej a supr cenu
Sedany jsou stejně nejhezčí
Tímto děkuji COBEINovi za prodej a supr cenu
Sedany jsou stejně nejhezčí
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
hmmm... pěkná ta barva se mě líbí.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA