Reaktivace řídící jednotky airbagu
Reaktivace řídící jednotky airbagu
Máte někdo zkušenosti s reaktivací řídící jednotky airbabu pomocí programu AB-Com. Koukal jsem že v menu možnost reaktivace má, ale raději by jsem se poradil s někým, kdo to už zkoušel. Třeba jak zjistit typ procesoru v jednotce - je nutné ji rozebrat, nebo to jde pomocí čísla jednotky.....
Naposledy upravil(a) Vaclav dne 11 čer 2009, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Astra G Caravan 2.0 Di
- Reklama
Re: Reaktivace řídící jednotky airbagu
Toto by som aj ja chcel vedet...Tiez by som potreboval jednotka airbegu reaktivovat...Jedna sa o Corsu X12XE s jednym Bagom.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
jen pro upřesnění, je to jednotka z Astry G, 4 x bag
Astra G Caravan 2.0 Di
Tak nikdo neví nebo snad nechce poradit
Astra G Caravan 2.0 Di
Řekl bych že ti co mají zkušenost s reaktivací mají TECH-2 a ti co mají OPCOM, tak s tím nemají zkušenost. Není to tím, že by Ti nikdo nechtěl poradit.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
4APik neříkej mi, že to všichni reaktivují přes TECH-2... třeba by se mohl ozvat někdo, kdo AB-Com zkoušel, když ten program má reaktivaci v menu. A nebo třeba radu jak reaktivovat s jiným dostupným sw+hw...
Astra G Caravan 2.0 Di
No spíš jsem to myslel tak, že reaktivaci mají v praxi za sebou třeba kapacity typu RomanK, denny apod., ale Ti mají TECH. OPCOM má hodně lidí zde, ale z těchto lidí asi nikdo nebude mít zase zkušenost s reaktivací. No třeba se pletu. Trdlo má OPCOM, tak mu zkus napsat, ale protože on čte fórum 200x denně, tak by se Ti myslím už ozval. Ještě vyčkej.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Apik: Ti dám 200x, že Ti z toho zrezaví italka....
Vaclav: Zrovna reset je jedna z věcí ke které se většinou dostane opravdu jen větší servis, a hlavně jedou přes tech. Navíc ten reset je úspěšnej stejně jen u cca 50% jednotek, u druhé půlky se ani nepodaří.
Vaclav: Zrovna reset je jedna z věcí ke které se většinou dostane opravdu jen větší servis, a hlavně jedou přes tech. Navíc ten reset je úspěšnej stejně jen u cca 50% jednotek, u druhé půlky se ani nepodaří.
END
4Trdlo: proč by tam měla být jen tak malá úspěšnost? Vždyť tam nejde o nic jiného než o přeprogramování procesoru. Když jsem je přeprogramovával čipy v jiných zařízeních, tak nepamatuju že by některý nešel. Maximálně byl problém s tím, že byl zamčenej a nešel načíst obsah...
Astra G Caravan 2.0 Di
pokud vim tak přes tech 2 se reset nedá udělat, správně by se totiž jednotkama měla měnit za novou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Taky jsem četl, že by se jednotka měla měnit za novou. Nicméně AB-Com v menu možnost reaktivace má..
Astra G Caravan 2.0 Di
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to zkus a uvidíš, pak napiš, jak jsi dopadl
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Jednotky se normálně resetujou, jenže většinou už stejně začnou blbnout, hlásit chyby apod. Z toho důvodu je doporučena výměna za nové.
END
4 Mike.S : není to tak jednoduché to zkusit... koukni na ty obrázky s nastavením a uvidíš. Proto jsem se ptal, zda s tím nemá někdo zkušenosti. Ale tady jsem se rady nedočkal, a nevím jestli to je jen tím, že by to nikdo nevěděl
Astra G Caravan 2.0 Di
TECH 2 umožňuje reset jednotky pouze v případě vystřeleného bočního airbagu, nebo samostatných napínáků pásů. Pokud vystřelily čelní airbagy, tak je reset přes TECH 2 nemožný - hlavně z důvodu jak píše Vojta.Vojta píše:pokud vim tak přes tech 2 se reset nedá udělat, správně by se totiž jednotkama měla měnit za novou
Jednotka se dá resetovat jenom způsobem, že se přečte paměť a přepíšou se crash data. Jediný problém co vím, je s jednotkou na kabrio.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]