klepáni vpředu pomoc nebo radu???
-
klepáni vpředu pomoc nebo radu???
čus mam astru a neco po přejetí nerovnosti klepne. uš jsem se na to tady ptal a nikdo nic.prodavajíci me rikal že klepe chlaic v tech ulozenych gumickach,že to tam gumou podložil.ale pořad to klepe, pry si na to zvykl.mechoš se dival na na podvozek atd tam pri drži vse jak ma .seženu nekde ty gumicky a kde a co by to mohlo jeste klepat sere me to a to moc a nikdo na to nemuže prijt je nakej profik z jizni mor. nejlépe brno co poradi je toho vic a ja nejsem manualne vzručnej dik moc
Naposledy upravil(a) nefakcenko dne 12 dub 2009, 13:48, celkem upraveno 1 x.
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- Reklama
Re: klepáni vpředu pomoc nebo rada???
při nerovnostech to bývají klouby, dát na zvedák a zkoušet zatahat, zda klepne, ten chladič taky.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
-
neviš co stoji ty gumy nato uchycení toho chladice???
Citace příspěvku smzána, používej tlačítko Odpovědět. MikeS
Citace příspěvku smzána, používej tlačítko Odpovědět. MikeS
nejdříve zjisti o co jde, a potom nakupuj taky to muže být uvolněný tlumič. a gumy se dají asi nahradit něčím jiným
Naposledy upravil(a) spermin dne 12 dub 2009, 13:53, celkem upraveno 1 x.
nyní Civic
nyní Civic
-
když na heveru to bylo mechoš stim mlel a nic tak jestly to neni prave tohle ...
zkus s autem zahoupat, zatlačit přední pravou a levou str, jestli klepne může to být tlumič. A s tím chladičem to snad zvládneš sám. Chce to ramplovat a poslouchat.
nyní Civic
nyní Civic
-
to skoušim jak se da a furt nic ale dik za radu
Re: klepáni vpředu pomoc nebo radu???
tak potom jezdit přes nerovnost a poslouchat, jinak FAKT nevím, a klepnuti kovu na kov zni jinak jak kovu na plast. jedině že se ozve někdo z Berna
nyní Civic
nyní Civic
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Dost často klepe stabilizátor v úložných gumách.Stojí to pár korun a hodně mechaniků to podceňuje.Pořád mění tyčky a ono je to tady.
Nazdar
Mne tiez vpredu nieco klepe pri prejazde nerovnostami. Ked som zdvihol auto, zistil som, ze je to v mieste kde je spojeny tlmic s karoseriou. Klepe to len vtedy, ked som kyval kolesom v smere zatacania. V knizke Jak na to som zistil, ze je tam tzv. operne lozisko, ktore bude asi poskodene. Viete mi prosim vas poradit, ci sa to da vymenit bez demontaze tlmicov alebo musi ist cely tlmic von.
Diky
ASTRA G, X20DTL
Mne tiez vpredu nieco klepe pri prejazde nerovnostami. Ked som zdvihol auto, zistil som, ze je to v mieste kde je spojeny tlmic s karoseriou. Klepe to len vtedy, ked som kyval kolesom v smere zatacania. V knizke Jak na to som zistil, ze je tam tzv. operne lozisko, ktore bude asi poskodene. Viete mi prosim vas poradit, ci sa to da vymenit bez demontaze tlmicov alebo musi ist cely tlmic von.
Diky
ASTRA G, X20DTL
Jmenuje se to horní uložení a tlumič kvůli tomu musí dolu.
END
-
nefakcenko píše:čus mam astru a neco po přejetí nerovnosti klepne. uš jsem se na to tady ptal a nikdo nic.prodavajíci me rikal že klepe chlaic v tech ulozenych gumickach,že to tam gumou podložil.ale pořad to klepe, pry si na to zvykl.mechoš se dival na na podvozek atd tam pri drži vse jak ma .seženu nekde ty gumicky a kde a co by to mohlo jeste klepat sere me to a to moc a nikdo na to nemuže prijt je nakej profik z jizni mor. nejlépe brno co poradi je toho vic a ja nejsem manualne vzručnej dik moc
tak mechoš ten první byl fakt lama .opraveno tycky stabilyzatoru vymeněny oprava 1350kc