sháním montéry na pal. pc (Modul od Davida)
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
sháním montéry na pal. pc (Modul od Davida)
Kdo se chce zastavit a pomoci mi s montáží pal. pc (modul od Davida)? štědře odměním...když bude teplo podám i pivečko
Lokace kam mohu přijet: Brno, Ždár nad Sázavou (zde se to také může montovat u mě), Blansko, Rájec-Jestřebí (zde se to může montovat u mě)? nebo okolí
Tak kdo se hlásí?
Lokace kam mohu přijet: Brno, Ždár nad Sázavou (zde se to také může montovat u mě), Blansko, Rájec-Jestřebí (zde se to může montovat u mě)? nebo okolí
Tak kdo se hlásí?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sháním montéry na pal. pc (Modul od Davida)
domluv se s APiKem a 16. května prď na pouť a sejdem se v perníkách
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
hmm hmm APiK je šikula hmmm že bych si udělal výlet do Pardubic??!!? no jo ale co na to mladá....ta už vidí jak se vystřeluje v kouli nahoru a lítá na kladivu sem tam.... a já samozřejmě nesmím u toho chybět že...
PS: stejně do toho nelezu, protože jsem rozměrově přerostl
PS: stejně do toho nelezu, protože jsem rozměrově přerostl
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to víš že jo a pobleje mně krásně namontovanej palubní počítač...
Radime bavili jsme se o tom ve Ždírci, není to práce na chvilku, a Apik ti to stopro montovat nebude.
Je v tvé lokaci i Pelhřimov - přesněji Koberovice - ještě přesněji Lohenice? Jestli jo, naiš mi SZ a nějak se dohodnem. Máme tam chalupu. Jen se připrav, že do toho bude třeba kecat Manli....
Je v tvé lokaci i Pelhřimov - přesněji Koberovice - ještě přesněji Lohenice? Jestli jo, naiš mi SZ a nějak se dohodnem. Máme tam chalupu. Jen se připrav, že do toho bude třeba kecat Manli....
END
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
No jasan Pelhřimov to je kousíček od Jihlavy...to klidně zkousnu! lepší než abych si všechno dělal sám a vyskratovalo se mi to
Edit: NECITUJ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVEK, klikni na odovědět, ne citovat. Citace smazána. Trdlo
Edit: NECITUJ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVEK, klikni na odovědět, ne citovat. Citace smazána. Trdlo