Barva interiéru
Barva interiéru
Předem zdravim všechny oplaře.Potřebu ji poradit budu lakovat interiér a nevim jakou barvou furt přemejšlim a kombinuju a nic.
Barvu auta mam zelenou a vnitřni neony taky .předem děkuji za návrhy
Barvu auta mam zelenou a vnitřni neony taky .předem děkuji za návrhy
Opel Astra G 99/1.6 16v 100edition ,pioneer deh-p5900mp,zadní repro na platě-PIONEER TS-A2011 ,v kufru-Ground Zero GZTB 120MK2,17" kola+205/50 pneu,mračítka,maska bez znaku ,zelené podsvětleni i v interieru
- Reklama
Re: Barva interiéru
A co všechno chceš lakovat? Stejně většinou toto záleží na majiteli, protože ne každému se lakování interiéru líbí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no chtělbych sředovej díl a něco o kolo .a máš pravdu že seto někomu nelíbí já bych to taky nechal v zakladu ale mě příde že tomu něco chybí
Opel Astra G 99/1.6 16v 100edition ,pioneer deh-p5900mp,zadní repro na platě-PIONEER TS-A2011 ,v kufru-Ground Zero GZTB 120MK2,17" kola+205/50 pneu,mračítka,maska bez znaku ,zelené podsvětleni i v interieru
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejhezci je stribrny stred. panel v tmave sede - stribrne, nic jinyho bych nelakoval
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh má pravdu... Zkus si jen dát středovej panel do stříbrné barvy a nebo na styl N-JOY... Uvidíš jak to prokoukne
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
tak sem uš našel barvu která by mohla být dost dobrá označení je diamantová stříbrná tak sem zvědavej jak to bude vypadat
Zdarec chlapi, oživim tohle téma. Chtěl jsem se zeptat jak na to lakování interiéru, nějaký rady a pokud s tim má někdo zkušenosti. Chtěl bych nalakovat středový panel a viděl bych to na lesklou černou, takže jen vzít plničem, zahladit a stříknout. Můžete poradit jaký lak použít?? Neloupe se lak časem?