Zdravím,
mám dotaz ohledně ovládání oken. Nejde mi zadní okno u Zafiry, chci se zeptat, zda je spínací relé co okno ovládá integrované ve stahovačce, nebo je tam ještě zvlášť připojená krabička. Asi se mi spekly kontakty a kratuje mi to ovládání u řidiče. Jestli jste někdo neřešil výměnu. Děkuji
Relé ovládání oken - kde?
- riddick2663
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Relé ovládání oken - kde?
Nevím, jak je to u Žirafy, ale na kombajnu jsem měnil stahovačku pravých předních dveří - elektronika ovládání je va společném modulu s motorkem (mám ozubené kolo). Musel jsem vydělat spínač bočního bagu, odvrtat nýty, kterými je stahovačka připevněná ke dveřím, vytáhnout okno a pak se dostaneš k motorku. Dá se to vyměnit, ale je s tím prce. Náhradní motorek jsem sehnal tady na fóru.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- riddick2663
- Kontaktovat uživatele:
Re: Relé ovládání oken - kde?
No tak to je přesně tak na prd, jak jsem si mysle Děkuji, tak to mě čeká pěkná prácička. Takže ten motor se dá odšroubovat, nebo je taky na nýty? Škoda že neni alespoň přístupný tak, aby se dal sundat bez takové procedůry