Nesvieti polovica palubovky a displej stavu km.
Nesvieti polovica palubovky a displej stavu km.
Zdravicko Guys, mam taky problem. Nesvieti mi Ziarovka na palubovke na otackomery a teplomery. Problem je taky ze ked som pozrel ci je ziarovka zla tak som zistil ze je dobra. Dal som tam druhu palubovku a na nej tiez nesvieti ziarovka. Este mi aj prestal na obidvoch svietit kilometrovnik. Nie je na to nejaka poistka alebo cim to moze byt ked ziarovky su v poho a nesvietia predsa? A na oboch palubovkach ktore mam doma???
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvieti polovica palubovky a displej stavu km.
To bych to typnul na vadný kontakt v patici k budíkům, ale mám takový pocit, že všecky žárovky tam jsou napájené současně z jednoho.... takže to je velmi divné..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
kdybys ty budíky nespravil..tak ti prodám svoje jsou zcela stejné vše Ok
zn. levně
zn. levně
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
pozri hlavne poistky s číslami: 21, 22, 28, 29, 34 či niektorá z nich nie je vypálená
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Sevas, no pozeral som poistky ale zdali sa mi dobre, ale skusim este tie co si mi pisal.. Iac tomu fakt nechapem, isielo som na hotove ze ziarovka je zla bum, ziarovka je good.. tak nechapem.. A pritom vsetko ide ako ma, vsetko ukazuje aj kontrolky, len takto jedna ziarovka aeste dioda na kilometrovniku. A to mam dve palubky doma a obe to iste robia.. Tak chyba musi asi byt niekde von...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Žárovky K.O.!Vyndat budíky a vyměnit!Koupíš v mototechni bo u Opla!Pojistkou to neni určitě,te jistí komplet podsvícení palubky a řárovky v budíkách jsou na jeden okruh!Vndyt budíky 10min,vyndat žárovky 1min a skontrolovat,dokoupit vyměnit složit a je to!Víc jak hodku na tom nestrávíš!Investici neodhadnu ale pár desítek kč,já i několik žárovek oro mám doma,dělal jsem už 3kusy budíků s výměnou žár.za led a žár. mi tu vždy zůstali,pokud neseženeš,mohu ti je poslet grátis poštou hm!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Štráda: četl sis pořádně co psal?? vždyť píše, že žárovky jsou DOBRÉ!!
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jo jasný,dík-já tu slovenštinu občas blbě přelouskám!Radili mu tam s pojistkou a kontakterm,tak sem to pochopil blbě!
Nemáš náhodou někde škrábaneček na tištáku(přerušenou cestu) tím by to mohlo být pokud ti nesvítí jedna celá půlka budíků,jinak mě nic nenapadá!To by se muselo vidět!
a nebo špatnej kontak na pinech ve svorkovnici,což je mi divný,protože osvětlení je napájeno pospolu akorát osvětlení kilometrovníku má zvlášt!
Ona je taky přehazovaná polarita u každé vstupky na žárovku,opravdu stačí aby byla jedna v háji a nesvítí zbytek!Opravdu máš všechny žár. v poho?Zkoušel jsi je na zdroji zda svítí,okem to jen tak nepoznáš!
Nemáš náhodou někde škrábaneček na tištáku(přerušenou cestu) tím by to mohlo být pokud ti nesvítí jedna celá půlka budíků,jinak mě nic nenapadá!To by se muselo vidět!
a nebo špatnej kontak na pinech ve svorkovnici,což je mi divný,protože osvětlení je napájeno pospolu akorát osvětlení kilometrovníku má zvlášt!
Ona je taky přehazovaná polarita u každé vstupky na žárovku,opravdu stačí aby byla jedna v háji a nesvítí zbytek!Opravdu máš všechny žár. v poho?Zkoušel jsi je na zdroji zda svítí,okem to jen tak nepoznáš!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
taky by mě zajímalo jak zkoušel ty žárovky jestli jsou dobré, pohledem to fakt poznat nemusí, minimálně bych si je propískl multimetrem, ale zase na druhou stranu když tam zkoušel druhé budíky . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Právě,to mi bedna nebere,ale napájení je pro všechny stejné a u obou stejný problém-divný a nebo náhoda,těžko radit když to člověk nevidí!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda