řemenice kompresoru klimy

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
fredy

řemenice kompresoru klimy

Příspěvek od fredy » 03 črc 2006, 16:03

Zdar pardi, můžete mi někdo poradit jak opravit kompresor klimatizace (vadná cívka, řemenice, spojka a taky ucpávka) bez toho, abych utratil za náhradní díly 20 000,-Kč bez DPH, jak to po mě chtějí v OPLU? Mám ASTRU 2.0DI kompresor SANDEN SD6V12 1414 a zaboha nemůžu sehnát řemenici se spojkou. Cívku mi jedna firma nabízí za cca2000,-Kč a ucpávku asi za 1000,-Kč, ale ta řemenice? To je problém! Na netu ji nikde nemaj. Prosím pánové kdo něco víte a znáte poraďte mi. Všem moc dík. FREDY

Reklama

ARMAGEDONX

Re: řemenice kompresoru klimy

Příspěvek od ARMAGEDONX » 12 črc 2006, 18:11

fredy píše:Zdar pardi, můžete mi někdo poradit jak opravit kompresor klimatizace (vadná cívka, řemenice, spojka a taky ucpávka) bez toho, abych utratil za náhradní díly 20 000,-Kč bez DPH, jak to po mě chtějí v OPLU? Mám ASTRU 2.0DI kompresor SANDEN SD6V12 1414 a zaboha nemůžu sehnát řemenici se spojkou. Cívku mi jedna firma nabízí za cca2000,-Kč a ucpávku asi za 1000,-Kč, ale ta řemenice? To je problém! Na netu ji nikde nemaj. Prosím pánové kdo něco víte a znáte poraďte mi. Všem moc dík. FREDY
Ahoj,zkus se spojit s KVT AUTOSERVIS t:724266300, jsou to borci a uměj zázraky se všema značkama,ale na opely sou vysazený,věřím, že ti dokážou pomoc

Odpovědět