Ostřikovače
Ostřikovače
Čau mám takový problém asi před týdnem mi žačali blnout ostřikovače když jsme chtěl ostříknout okno tak to sotva střikalo spíš to z těch ostřikovaču jen tak teklo no a ted to nejde vubec... muže to být špatným motorkem? a jak se k nemu nejsnáze dostanu? Stačí když oddělám ten plast u leveho kola? dostanu se na tu nadobku a na ty motorky? a kolik jich tam je jeden? dva?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřikovače
Jeden motorek je v nádržce, úplně na spodu. Základem je, aby tam byla voda a nebyla zamrzlá
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Je tam nemrznoučka takže to zamrzly neni a ještě dotaz jde ten motorek slyšet když jede? zkoušel jsem mit zaply odstřikování a nic nejde slyšet když posloucham u motoru
-
- Kontaktovat uživatele:
jasně.. bzučí to jak velkej bzuk... i z auta to je slyšet zřetelně..
Moje Astrina 1,7DTi
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
můžeš mít třeba jenom přicpanou hadičku, jestli máš i zadní tak vyzkoušej jestli jde
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
měl bys ho slyšet, jestli nic neslyšíš, zkus se první podívat na pojistku tuším č. 14
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
vzadu nemam ostřik.... tak to je asi motorek v haji musim to rozdělat nejjednoduší přístup k tomu mi přijde oddělat ten plastovej podběh a tam by to mělo někde byt ne? jinak na pojistku jsem nekoukal jeste teda mrknu
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
přestalo mu jak píše pozvolna tak pojistka zřejmě neeMike.S píše:měl bys ho slyšet, jestli nic neslyšíš, zkus se první podívat na pojistku tuším č. 14
Martin22 píše:... tak to sotva střikalo spíš to z těch ostřikovaču jen tak teklo no a ted to nejde vubec...
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to že mu to jen tak teklo by ukazovalo na ucpanou trysku nebo hadičku a to že mu to pak přestalo jít zase třeba na tu pojistku, protože dokud mu to teklo tak mu zřejmě pracoval i ten motorek, ale teď už ho ani neslyšíMartin22 píše:zkoušel jsem mit zaply odstřikování a nic nejde slyšet když posloucham u motoru
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Nebzučí: Pojistka, napětí na motorku (kabely), kontakty páčky, motorek
Bzučí: Ucpaná tryska, zamrzlo, prasklá hadička, bzučí divně - motorek (malá pravděpodobnost)
Bzučí: Ucpaná tryska, zamrzlo, prasklá hadička, bzučí divně - motorek (malá pravděpodobnost)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
ten kontakt packy... to musim asi rozebrat co abych se na nej dostal co?
To asi jo, ale než bych začal něco rozebírat, zkontroloval bych tu pojistku a změřil bych si napětí na motorku (budeš potřebovat pomocníka).
ja moc přes tu elektriku nejsem ale když nemám žádnej multimetr bude mi stačit na odzkoušení žárovková zkoušečka??? odpojím motorek a do toho kabliku pichnu tu žarovkovou zkoušečku + a kostru a pokud je kabeláž oki tak by to mělo svítit ne??
Jasně, že bude stačit.
A pokud bude svítit, je to jasnej motorek.