Help,Help Angel eyes DEPO
Help,Help Angel eyes DEPO
Zdravím všechny elektrikáře na tomto foru.Dostala jsem AE výrobce je DEPO a nevím jak je zapojit.Z těch světel vedou 4 patice ale obsahují pouze 2piny kdežto u originál světel jsou také 4 patice ale mají 3 piny.Takže jak jsem četla tady na foru že stačí jen výměna bez úprav asi není pro mé světla,nechci stříhat originál patice ,poradíte jak je zapojit ?Mám tam žárovky 2xH7
- Reklama
Re: Help,Help Angel eyes DEPO
http://help.ulozto.cz/Soubor:P1230009.JPG foto těch konektorů
http://help.ulozto.cz/Soubor:P1230008.JPG foto světel
http://help.ulozto.cz/Soubor:P1230008.JPG foto světel
Přečti si sekce a příspěvky o AE a nemusíš to zakládat znovu. Vše se tu již řešilo. Používej HLEDAT.
tak jinak ,asi jsem blondýna ale vše co jsem našla o zapojení AE tak vedlo k přestavbě na xenony
Mám tyto světla, sice od FK a né od Depa, ale zapojení je opravdu jen vyměna světel. Konektory sedí. Pouze dát pozor a nezaměnit dálkové světlo (parabola) za potkávací (ta čočka). Jinak v sekci prodám jsou ted světla co máš vyfocená zezadu a je to tak.
dobře souhlasí tohle jsem taky našla ale ty konektory do sebe nezapadnou protože tam jsou 2 piny a v origo jsou 3 prostě to tam nevleze i kdyz patice jsou stejne
A to ti nejde zapojit ani jedno světlo? Ani blinkr nebo parkovačka nesedí?
ee vsechno je na 3piny a ty AE maj jen 2
No k těmhle světlům měly bejt přibalený ještě rekukce (krátké kabely s odpovídajícímí koncovkami z jedné strany pro světla a z druhé pro auto... Jsou tam totiž opravdu neshodné konektory. To jsi kupovala nové, nebo jeté?
Nový bych reklamoval, ty redukce jsou součást... Jestli jetý, tak jedině sehnat odpovídající konektory astře a předělat, což bude problém, nebo prostě nějaké konektory (samce i samice) a předělat jak na světlech, tak na svazku....
Nový bych reklamoval, ty redukce jsou součást... Jestli jetý, tak jedině sehnat odpovídající konektory astře a předělat, což bude problém, nebo prostě nějaké konektory (samce i samice) a předělat jak na světlech, tak na svazku....
END
ahoj jsou knim jeste nejake kabely ale podle navodu tam je nejake rele a ma se to napojit na baterku ale to asi neni co myslis
ne to je na na denní svícení... jakoby...
já ale nem já mám jen u motorku na sklon světel 3 pinovej konektor... pak už jen dvou... cože?
já ale nem já mám jen u motorku na sklon světel 3 pinovej konektor... pak už jen dvou... cože?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
No Lenčo, já to vidím tak, že budeš muset sehnat ty redukce mezi kabely, jinak s tím nepohneš. Nebo to pak ty svazky předělat, ale to je na prd. (pokud by si tam někdy chtěla dát origo světla)
Kde si je koupila ? mělo to být u toho...
Kde si je koupila ? mělo to být u toho...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
muzu poslat foto na meila?