Oprava interieru stropu
Oprava interieru stropu
Chtěl jsem se zeptat, jestli nahodou někdo nemá zkušenosti s opravou, lépe řečeno předěláním tapce na strope Astry. Bohužel mám tu smůlu, že mám vůz po kuřákovi a na dvou místech je tapec poškozený cigaretou. Nějakým způsobem bych to chtěl opravit, ale potřeboval bych vědět, zda to je možné a kolik by tak stalo přečalounění pouze stropu. Předem děkuji za vaše informace.
- Reklama
sežeň si na vrakáči za litr jiný čalounění a máš vyřešeno
Naposledy upravil(a) Vojta dne 01 led 2009, 02:23, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
.. ja som to skusal vycistit nejakym prostriedkom pracim asi ale nezdarilo sa-takze tento sposob hned zavrhni... dat dolu to tiez nejde zrovna najlahsie, chce to cas a pevne nervy.. fajcenie to je fakt nechutny zlozvyk, prepalene to mam niekde pri tienitku a aj sedacku,nastastie mam potahy. Najrychlejsie to fakt bude zohnat na vrakaci, novy od opla nehrozi lebo je to asi 50x predrazene. Treba pobehat vrakace a podat dostatocny herecky vykon aby si to dostal za rozumny peniaz, ak zdierac zisti ze mas zaujem o to tak bude cenu srobovat nahor, treba len tak behat po bazare a tvarit sa ze si len obzeras okolie...
Ak by si to chcel potiahnut nanovo tak to da vela prace lebo musis dat dolu aj ten tenky molitan a zohnat podobny material, pruzny aby sa prisposobil zahybom okolo madiel a okrajov..
Ak by si to chcel potiahnut nanovo tak to da vela prace lebo musis dat dolu aj ten tenky molitan a zohnat podobny material, pruzny aby sa prisposobil zahybom okolo madiel a okrajov..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima