hapruje mi elektrika
-
- Kontaktovat uživatele:
hapruje mi elektrika
Pořád a zas mám problém v elektrice, pojistky jsem znova prošel a mám všechny dobrý
a nejde mi: trojúhelník a blinkry
rozmražování skel a zrcátek
mlhovky
podsvícení v kastlíku
ci(y)klovač na stěrače jak samotný, tak mi nestíraj při ostřikování
to je asi všechno o čem vim že mi nejde nemám šajnu co s tím
a nejde mi: trojúhelník a blinkry
rozmražování skel a zrcátek
mlhovky
podsvícení v kastlíku
ci(y)klovač na stěrače jak samotný, tak mi nestíraj při ostřikování
to je asi všechno o čem vim že mi nejde nemám šajnu co s tím
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ty jo, a baterka je v poho?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Neharpoval si s změnou podsvícení interiéru? Dnes se mě také stala kuriozní věc, jedna žárovička špatně naletovaná rozsvítila se mě přístrojová deska i bez zapnutí klíče a pootočení ovladače světel na pozici parkovaček + nemohl jsem nastartovat
Tak jestli tohle není třeba také tvůj případ
Tak jestli tohle není třeba také tvůj případ
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No, beru teda na sraz alespoň multimetr, ale tohle vypadá, že máš někde něco popřepojovanýho úplně jinak, nežli to má bejt. To se vy**alo takhle všechno najednou, nebo nějak postupně? A poslední otázka: v čem jsi se rýpal v poslední době (než to začalo dělat)?new-name píše:tak snad jo, světla i rádio jdou....
jo a ještě mi nesvítí orientace světel co má být po otočení klíčku, tudíž mi píská alarm světel ve dveřích i s nastartovaným autem
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Apiku kufr bude prázdnej, tak klidně vezmi vše co potřebuješ, nejen multimetr.APiK píše: No, beru teda na sraz alespoň multimetr, ale tohle vypadá, že máš někde něco popřepojovanýho úplně jinak, nežli to má bejt. To se vy**alo takhle všechno najednou, nebo nějak postupně? A poslední otázka: v čem jsi se rýpal v poslední době (než to začalo dělat)?
END
-
- Kontaktovat uživatele:
no podsvícení mám komplet změněný, ale už tak měsíc
od tý doby jsem nedělal NIC, na nic jsem nešahal a všechno pořád šlo, pak jedu do Ostravy, dám na zastávce výstrahy a nic a všechno tohle se posralo( ještě teda nešly budíky, ale ty už jdou), vyhořely mi dvě pojistky, tak jsem je vyměnil a pak se zahulilo od výstrahy a pořád to nejde
jo s tím pinem by to bylo reálnější, protože nejde půlka auta a od každýho něco a to je sakra divný
od tý doby jsem nedělal NIC, na nic jsem nešahal a všechno pořád šlo, pak jedu do Ostravy, dám na zastávce výstrahy a nic a všechno tohle se posralo( ještě teda nešly budíky, ale ty už jdou), vyhořely mi dvě pojistky, tak jsem je vyměnil a pak se zahulilo od výstrahy a pořád to nejde
jo s tím pinem by to bylo reálnější, protože nejde půlka auta a od každýho něco a to je sakra divný
Už musím končit, ale v rychlosti:
výstraha světel, rozmrazování skel a zrcátek (automat vypnutí) a cyklovač - všechny ty věci mají společnou věc a to je multitimer.
výstraha světel, rozmrazování skel a zrcátek (automat vypnutí) a cyklovač - všechny ty věci mají společnou věc a to je multitimer.
Naposledy upravil(a) APiK dne 23 pro 2008, 18:32, celkem upraveno 2 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka