![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
StistkoOpel píše:Táák a auto je označkováno+ upravený nárazník
BBS kola a sport podvozek se mi tam už dávat kvůli fotce nechtěl to si nechám až na jaro
Pjasatoo Díkec mocPjasatoo píše:Vím kám tím míříte, ale jde o to, že prostě i tak to má hezký, prostě to je jasné, že tam bude mít lak jiný než z pistole...podle toho to tak vypadá, ale zase to vypadá krásně jako v tom vzhledu jak to je. Já bych to zas tolik nereklamoval, vím že kolem mě jezdí mladí debílci a mají na autě mega tunu kitu a svých barevných úprav, ale tohle je šikovná práce.
S tím ti hošánci nemůžou rovnata já bych si to na autě taky nechal
Když se ti to nelíbí tak se ti to nelíbí každý má svůj vkus , ale neodsuzuj hned něco co jsi neviděl naživo!manli2 píše:jedno větší hnus než druhej
běž si na bmw forum šaškumanli2 píše:jedno větší hnus než druhej
zalez buranekubeSRi píše: běž si na bmw forum šašku
Oceňuji lidi, co říkají pravdu, to co si myslí.manli2 píše:jedno větší hnus než druhej
kubeSRi píše:narvat na to 20kilo kytu to je úkol pro borce navíc to líp chladí motor a váha drží v zatáčkách
Radoš 92 píše:
Oceňuji lidi, co říkají pravdu, to co si myslí.Radoš 92 píše:manli2 píše:jedno větší hnus než druhej
nevím já spíš potkávám tjuningy s mega laminátovýma radlicema ale pokud to neohrožuje tak budiž,zatím jsem nikdy nečetl že někdo v ''tuzing-tuning'' voze způsobil masakr....oproti tomu protekční pizda v medakovi zavraždila klika na chodníku!!!!Pjasatoo píše:Vím kám tím míříte, ale jde o to, že prostě i tak to má hezký, prostě to je jasné, že tam bude mít lak jiný než z pistole...podle toho to tak vypadá, ale zase to vypadá krásně jako v tom vzhledu jak to je. Já bych to zas tolik nereklamoval, vím že kolem mě jezdí mladí debílci a mají na autě mega tunu kitu a svých barevných úprav, ale tohle je šikovná práce.
S tím ti hošánci nemůžou rovnata já bych si to na autě taky nechal
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |