Spotřeba u 1.8 16V
- Reklama
1.8 16V
Zdarec ledi.
Sem tu nový, ale hnedka tu prsknu svůj poznatek s tímto motorkem . Jeto fajn, ale hlavně spolehlivý motor, ačkoli bych uvítal dvoulitr 16V. Já se svojim brumlou jezdim za 7-7,5 L/100Km. Bylo to i lepší, ale dal sem na to 17", takže spotřeba kapaku větší. Mám tam přímé sání a ještě to chci čipnout na cca 130 koníků no a v budoucnu nejspíš i něakou tu ostrou vačku. Tak to je asi vše co jsem tu k tomu chtěl napsááááti
Sem tu nový, ale hnedka tu prsknu svůj poznatek s tímto motorkem . Jeto fajn, ale hlavně spolehlivý motor, ačkoli bych uvítal dvoulitr 16V. Já se svojim brumlou jezdim za 7-7,5 L/100Km. Bylo to i lepší, ale dal sem na to 17", takže spotřeba kapaku větší. Mám tam přímé sání a ještě to chci čipnout na cca 130 koníků no a v budoucnu nejspíš i něakou tu ostrou vačku. Tak to je asi vše co jsem tu k tomu chtěl napsááááti
Re: 1.8 16V
bejt tebou dám tam turbokompresor s dvojitym turbonátorem a místo vejfuku okapovou rourukdaki píše: a ještě to chci čipnout na cca 130 koníků no a v budoucnu nejspíš i něakou tu ostrou vačku.
PS:hlavně pak řeš spotřebu....
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Re: 1.8 16V
místo vejfuku okapovou rouru
Týýýý bejku, teďkom ale nevím jestli tu rouru o průměru 125 nebo 150 mm.
Týýýý bejku, teďkom ale nevím jestli tu rouru o průměru 125 nebo 150 mm.
- Princ William